Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
DYWIDAG maakt infrastructuur veiliger, sterker en slimmer

DYWIDAG maakt infrastructuur veiliger, sterker en slimmer

“Van het staal in onze eerste brug in 1903 tot spoorsensoren, DYWIDAG werkt samen met overheden, eigenaren, infra-aannemers en ontwerpbureaus om infrastructurele projecten veiliger, sterker en slimmer te maken.” De producten van DYWIDAG worden toegepast in de meest uiteenlopende projecten, van bruggen en stabilisatie van hellingen tot hoogbouw, stadions, windturbines en dammen. 

DYWIDAG investeert voortdurend in de samenwerking met Microsoft om de technologie steeds verder te verfijnen.

De drie mogelijkheden zijn:

· Geotechniek – Rots- en grondankersystemen voor grondstabilisatie en infrastructurele projecten.
· Voorgespannen constructies – Flexibele draagsystemen voor verschillende sectoren en veeleisende omgevingen.
· Lifespan Management – ​​Onderhoudswerkzaamheden, monitoringschema’s en robotica.

Inspecties voor elke levensfase

De systemen van DYWIDAG zijn te vinden in iconische projecten zoals de Golden Gate Bridge, het Panamakanaal, Kap
Shui Mun-brug en de Freedom Tower. “We zijn gegroeid naar 1.600+ medewerkers en 25 licentiehouders in 50+ landen”, zegt Robert Jansen van DYWIDAG. “Daarin combineren we wereldwijde expertise met een lokale aanwezigheid.”

Lifespan Management vormt volgens Jansen een steeds belangrijker onderdeel binnen de groep. “De missie en het doel van DYWIDAG zijn om met Lifespan Management de huidige wereldwijde infrastructuurcrisis (veroudering) aan te pakken door middel van technologie, datagestuurde acties en services. Wij willen onze klanten beter kunnen ondersteunen bij het aanpakken van de dagelijkse uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd.”

De missie en het doel van DYWIDAG is om met Lifespan Management de huidige wereldwijde infrastructuurcrisis (veroudering) aan te pakken door middel van technologie, datagestuurde acties en services.

Lifespan Management is een snelgroeiend serviceaanbod voor klantveiligheid, besparingen en duurzaamheid. Jansen: “Wij zijn gespecialiseerd in reparatie en onderhoud, het opstellen van monitoringschema’s voor infrastructurele objecten en robotinspectie voor elke levensfase van een kunstwerk. Onze Lifespan Management-oplossingen stellen ons in staat om gebreken te detecteren voordat ze kritisch worden, zodat complexe en dure reparaties worden voorkomen. Het resulteert tevens in een langere levensduur en lagere kosten. Onze inspectiemethoden bieden het nieuwste op het gebied van robotica om tot de best mogelijke inzichten te komen.”

Daarnaast is DYWIDAG dagelijks actief met het rehabiliteren en versterken van kunstwerken als gevolg van capaciteitsuitbreidingen, wijzigingen in ontwerpcodes, constructiedefecten, een doorlopende bescherming of schade door veroudering. “We leveren een brede range aan oplossingen, zoals reiniging, het gerobotiseerd omwikkelen en ijsvrij maken van tuikabels monitoren van bruggen. We investeren tot slot voortdurend in onze samenwerking met Microsoft om de technologie steeds verder te verfijnen. Alles met als doel om te komen tot een veilige, sterke en slimme infrastructuur”, besluit Jansen.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.