Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Duurzaam materieel voor de infra
De manier waarop John Bunnik projecten aanvliegt en indien noodzakelijk materieel aanpast, wordt gewaardeerd door opdrachtgevers.

Duurzaam materieel voor de infra

Bronneringspompen, sleufbekistingen, trilwalsen, mobiele lichtmasten of grondverzetmaterieel van 1 tot 35 ton met of zonder personeel, Bunnik Verhuur en John Bunnik Grondverzet verhuren (bijna) alles voor aannemers in de infrasector. De twee zuster- en familiebedrijven investeren doorlopend in het verduurzamen van het machinepark met schonere motoren en de aanschaf van hybride en elektrisch materieel.

Met ruim veertig jaar ervaring en vele vaste opdrachtgevers in de infrasector is John Bunnik Grondverzet een begrip in het grondverzet. Het bedrijf verhuurt onder meer graafmachines en shovels met en zonder machinist. “Indien nodig passen we ons materieel zelfs aan op de specifieke eisen van een project”, legt bedrijfsleider Perry Bunnik uit. “Het zorgt ervoor we werkzaamheden sneller en efficiënter kunnen uitvoeren. Met dank ook aan onze ervaren machinisten. Zo hebben we een klein jaar geleden onze collega Dennis verblijd met een nieuwe 27 tons Case CX 250D rupskraan met verlengde arm. Als vaste machinist is hij met deze machine vooral actief op de grotere infrastructurele projecten in ons land. De manier waarop we projecten aanvliegen en indien noodzakelijk materieel aanpassen, wordt gewaardeerd door onze opdrachtgevers. Dat heeft ertoe geleid dat zelfs een aantal machines is uitgevoerd in de huiskleuren van onze opdrachtgevers.”

Met ruim veertig jaar ervaring en vele vaste opdrachtgevers in de infrasector is John Bunnik Grondverzet een begrip in het grondverzet.

Verplaatsen van water

Het familiebedrijf is meer dan alleen een partner in grondverzet. Sinds 1995 is zusterbedrijf Bunnik Verhuur aan het familieconcern toegevoegd, gespecialiseerd in de verhuur van materialen en toebehoren voor de infrasector. “We willen dat onze klanten niet misgrijpen en zorgen ervoor dat we altijd de juiste materialen in huis hebben”, zegt Perry. “Zo beschikken we over een groot assortiment aan bronnerings- en vuilwaterpompen variërend in capaciteit van 30 tot 280 m3 per uur. Een deel van onze pompvloot is recent aangepast met schonere stage5-motoren, maar ook elektrisch aangedreven pompen maken deel uit van ons gamma. Wij denken graag mee met onze klanten en geven persoonlijk advies over de inzet van materiaal, apparatuur en het verplaatsen van water.”

Bunnik Verhuur beschikt over een grote vloot aan mobiele lichtmasten, waaronder ook in een hybride vorm met een stage5-motor, een accupakket en zonnepanelen.

Elektrisch materieel

Behalve de pompen, omvat het assortiment van Bunnik Verhuur ook alle soorten en maten sleufbekistingen, trilwalsen en mobiele lichtmasten tot zelfs bosmaaiers. Perry: “Je kunt het zo gek niet bedenken of wij verhuren het. Nieuw in het assortiment zijn bijvoorbeeld de hybride lichtmasten die zijn uitgerust met een stage5-motor en een accupakket in combinatie met zonnepanelen, elektrische trilplaten tot 3 ton en elektrische wackerstampers. Ook het compacte trilblok ICE 428 is nieuw en uitermate geschikt voor het trillen van met name smalle damwanden.” 

Dankzij een optimale synergie tussen de zusterbedrijven hebben infra-aannemers slechts één aanspreekpunt voor vrijwel al het (ondersteunend) materieel en toebehoren. “Wij regelen het complete plaatje en bieden een snelle service. Want met ons vakbekwame personeel kunnen we snel en flexibel inspelen op onverwachte en complexe situaties. Ook in het weekend.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.