Platform over civiele techniek & infrastructuur
Nieuws

Duurzaam en veilig de top bereiken

Containertrap-staal-(3)
Containertrap.

Tekst | Roel van Gils

Beeld | EasyStairs

16 september 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Een veilige toegang op hoogte creëren, ook in de infrasector. Dat is waar de modulaire en koppelbare trappen van EasyStairs in uitblinken. Het vormt een duurzaam en veilig alternatief voor de houten ‘bouwtrap’ die op elk project vakkundig in elkaar wordt gezet om vervolgens na bewezen dienst bij het afval te belanden. Een gesprek met de kersverse eigenaar Bouwe Bölger.

Verstelbare taludtrap.

Sinds 2019 timmert EasyStairs hard aan de weg in de bouw- en infrasector met zijn modulaire oplossingen voor het overbruggen van beperkte hoogtes of taluds. Bölger heeft het bedrijf in februari dit jaar overgenomen van de toenmalig oprichter en heeft samen met zijn compagnon Rob Schijvens letterlijk torenhoge ambities. “Ons doel is om het assortiment aan verstelbare taludtrappen, containertrappen, trappentorens, kooiladders en randbeveiliging verder uit te breiden en ook in andere branches te introduceren. De mogelijkheden zijn enorm”, meent Bölger. “We worden bovendien steeds vaker door bedrijven uit België en Duitsland benaderd. Onze tijdelijke oplossingen om veilig op hoogte te komen zijn namelijk uitermate flexibel inzetbaar en eenvoudig te monteren.” 

Vanwege het modulaire en koppelbare karakter passen onze trappen en ladders dus vrijwel altijd, resumeert Bölger. “Voor de infrasector is de taludtrap verreweg het populairst. Bedrijven hebben nog maar één trap nodig voor vrijwel alle projecten en verspillen geen hout of staal meer aan het (ver)maken van een tijdelijke trap. Het complete systeem voldoet uiteraard aan alle eisen en is volledig gecertificeerd, zodat onze klanten op een duurzame manier en veilig te top kunnen bereiken.”   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Frank Wekking

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Grond/Weg/Waterbouw? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht