Platform over civiele techniek & infrastructuur
Jaarboek

Duurzaam en veilig de top bereiken

Easystairs-1
“Onze trappen passen altijd!”.

Tekst | Roel van Gils

Beeld | Easystairs

2 februari 2023 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Een veilige toegang op hoogte creëren. Dat is waar de modulaire en koppelbare trappen van EasyStairs in uitblinken. Het vormt een duurzaam en veilig alternatief voor de houten ‘bouwtrap’, die op elk project vakkundig in elkaar wordt gezet om vervolgens na bewezen dienst bij het afval te belanden. Een gesprek met één van de kersverse eigenaren, Bouwe Bölger.

Torenhoge ambities

Sinds 2019 timmert EasyStairs hard aan de weg in de bouw- en infrasector met zijn modulaire oplossingen voor het overbruggen van beperkte hoogtes of taluds. Bölger heeft samen met zijn compagnon, Rob Schijvens, het bedrijf in februari 2022 overgenomen van de toenmalige oprichter en hebben letterlijk torenhoge ambities. “Ons doel is om het assortiment aan verstelbare taludtrappen, containertrappen, trappentorens, kooiladders, laad- en los platforms verder uit te breiden en ook in andere branches te introduceren. De mogelijkheden zijn enorm”, meent Bölger. “We worden bovendien steeds vaker door bedrijven uit België en Duitsland benaderd. Onze tijdelijke oplossingen om veilig op hoogte te komen zijn namelijk uitermate flexibel inzetbaar en eenvoudig te monteren.” 

“Vanwege het modulaire en koppelbare karakter passen onze tappen en ladders dus vrijwel altijd”, resumeert Bölger. “Voor de infrasector is de taludtrap verreweg het populairst. Bedrijven hebben nog maar één trap nodig voor vrijwel alle projecten en verspillen geen hout of staal en arbeidsuren meer aan het (ver)maken van een tijdelijke trap. Het complete systeem voldoet uiteraard aan alle eisen en is volledig gecertificeerd, zodat onze klanten op een duurzame manier en veilig de top kunnen bereiken.”     

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Wouter Jansen

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Grond/Weg/Waterbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht