Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Drink een borrel en leer zelf digitaal inmeten!

Drink een borrel en leer zelf digitaal inmeten!

Met de UNI-GR1, een nieuwe compleet Nederlandse GPS bol, kan iedereen zelf digitaal een punt in meten, centimeternauwkeurig! Of je nou een glasvezelkabel, gasleiding, waterleiding, putdeksel, kruispunt, boom of lantaarnpaal inmeet; met de UNI krijgt iedereen het gemakkelijk voor elkaar. Zo makkelijk dat het met een video van een minuut uitgelegd kan worden!

In de video welke je op de homepage van marXact kan vinden stellen ze de UNI juist in om in de basis te kunnen inmeten. Door middel van de wizard en gemakkelijk te synchroniseren profielen heb jij de UNI binnen no time ingesteld als RTK-rover om je punten centimeternauwkeurig in te meten.

Filmpje gezien en wil je toch nog wat vragen stellen of wat begeleiding krijgen bij het meten van je eerste punten? Of wil je simpelweg leren digitaal inmeten? Kom dan op 21 juni onder het genot van een borrel de UNI testen bij marXact en zij beantwoorden al je vragen omtrent digitaal inmeten!

marXact demo borrel 21 juni!
Vrijdagmiddag 21 juni wordt om 15.00 bij marXact het werk neergelegd, zetten ze een paar UNI’s buiten neer en word je opgevangen met een biertje, fris of koffie om al je vragen te beantwoorden over de UNI en digitaal inmeten. Je kan de UNI testen, zelf wat punten inmeten en ze vertellen je graag hoe jij je werk met de UNI efficiënter kan maken. Mocht je daarna overtuigd zijn van het gemak dan wordt er geholpen met jouw UNI instellen en kan je hem meteen meenemen!

Vanzelfsprekend is deelname geheel vrijblijvend, wel wordt er verzocht je even aan te melden via onderstaand formulier!

 


"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.