Platform over civiele techniek & infrastructuur
Nieuws

DNL MACHINES & EQUIPMENT SANY IMPORTEUR VOOR NEDERLAND

Het Chinese merk wil hiermee vaste voet aan de Nederlandse grond krijgen en heeft met DNL Machines & Equipment voor een ambitieuze en pragmatische importeur gekozen.

SANY_Wallpaper_SY215C

4 december 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

SANY group, wereldwijd één van de grootste fabrikanten van bouwmachines, heeft voor de Nederlandse markt gekozen voor DNL Machines & Equipment als importeur. Het Chinese merk wil hiermee vaste voet aan de Nederlandse grond krijgen en heeft met DNL Machines & Equipment voor een ambitieuze en pragmatische importeur gekozen.

Met ruim 30.000 medewerkers en een jaaromzet van 9 miljard Euro is SANY geen kleine speler op de wereldwijde markt. De productie bedraagt momenteel meer dan 75.000 stuks per jaar waarmee SANY sinds augustus van dit jaar wereldwijd qua aantallen op de tweede plaats staat. Het Europese hoofdkantoor van de Chinese fabrikant staat in het Duitse Bedburg. DNL Machines & Equipment heeft met de producten van SANY een breed scala machines om aan de Nederlandse markt te presenteren.

Volledige productlijn SANY

Diederik van Hattem, directeur DNL Machines & Equipment zegt hierover: “We gaan starten met de complete Europese lijn van minigravers, compacte graafmachines, rupsgraafmachines en de volledig nieuwe lijn compacte wielladers. Daarnaast bieden we een zeer concurrerend model mobiele graafmachine en Ultra High Demolition rupsmachine aan de Nederlandse markt. In de nabije toekomst zullen nog meer interessante machines aan het leveringsprogramma worden toegevoegd.  Naast de verkoop gaan we ook investeren in verhuur van SANY machines.”

SANY logische keuze

De keuze voor SANY is volgens Diederik zeer eenvoudig uit te leggen: “SANY levert een zéér aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding en biedt daarnaast standaard maar liefst 5 jaar/10.000 uur garantie. De machines zijn geproduceerd met motoren en componenten van gerenommeerde merken als YANMAR, Cummins, BOSCH, CASAPPA, DEUTZ en Kawasaki. SANY is een professionele fabrikant met focus op kwaliteit én de wensen van de eindgebruiker. Dit alles geeft mij het vertrouwen dat we met SANY iets constructiefs aan de Nederlandse markt gaan toevoegen”, aldus Diederik. Het complete assortiment is te vinden op www.dnlonline.nl/sany.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%