Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Digitaliseren ook voor het midden- en klein bedrijf

Digitaliseren ook voor het midden- en klein bedrijf

CTBB B.V. kiest voor digitalisering met VanMeijel: “Ook als kleinere organisatie wil je met de tijd mee gaan”

Het in Bergambacht gevestigde CTBB verricht werken aan de infrastructuur in binnen- en buitenruimten. Het bedrijf is met name gespecialiseerd in het engineeren en realiseren van distributiecentra. CTBB telt tien medewerkers.

Eén centrale plek voor data

Eerst maakte CTBB gebruik van verschillende softwarepakketten. Fouad Ramdani, directeur van CTBB, legt uit waarom dit niet handig was. “Wanneer je werkt met verschillende software om registraties te doen, ontstaan er op verschillende plekken verzamelingen van data. We werkten met een calculatieprogramma, een financieel programma en hier en daar Excel. Het bundelen van deze data kostte ons veel tijd. Daarbij is het ook lastiger om op deze data conclusies te trekken.”

Omdat CTBB met veel uiteenlopende projecten bezig is wilde het bedrijf meer grip hierop hebben. “Wij willen duidelijk inzicht hebben in het resultaat van een bepaald project, zonder hier onnodige tijd en energie in te steken. Daarom willen we onze informatie gestroomlijnd, geïntegreerd en gecentraliseerd hebben. Eén digitaal platform met data: dat kan met Metacom. En het is ook nog eens gebruiksvriendelijk.”

Meer efficiency

Binnen CTBB gaan acht mensen met Metacom werken. “Voor deze mensen gaat het werk een stuk makkelijker worden. We geven onze mensen simpelweg meer efficiency in hun dagelijkse bezigheden.”

Meebewegen = digitaliseren

Als het gaat over de toekomst heeft CTBB een duidelijk doel: groeien. “We willen als kleinere organisatie met de tijd meegaan. Daarom zorgen we dat we altijd up-to-date zijn, en kiezen we voor digitalisering. Daar willen we vooral mee doorgaan.”

Benieuwd naar de mogelijkheden met digitalisering? Download de brochure over Metacom Essentials of neem contact met ons op.

Over VanMeijel

VanMeijel helpt bedrijven in de infra, bouw en industriële dienstverlening al meer dan 30 jaar met efficiënt werken. Een volledig geautomatiseerd proces, met volledig geïntegreerde softwareoplossingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.