Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmateriaal & bouwmachines
Digitaal werken: niet de toekomst maar nu!
BouwInfosys levert de beste ERP software voor aannemers in de grond-, weg- en waterbouw. (Beeld: ReintenInfra)

Digitaal werken: niet de toekomst maar nu!

BouwInfosys levert sinds de oprichting in 2002 de beste ERP software voor aannemers in de grond-, weg- en waterbouw. Maarten Janssen en Ron Panhuizen vormen de huidige directie en hebben zelf de aannemersopleiding in Tilburg gevolgd. Combineer dat met de jarenlange ervaring in de automatisering van aannemers in de bouw en infra en je hebt hét kennisbedrijf met een enorme schat aan ervaring in de branche. 

Digitaal werken met de softwareoplossing van BouwInfosys is eenvoudig voor de gebruiker en biedt echt een toegevoegde waarde. (Beeld: BouwInfosys)

Voor en met de klant

“Dag in dag uit werken we aan de verbetering en verdere uitbreiding van onze software. Dat doen we niet alleen vóór onze klanten, maar vooral samen mét onze klanten”, vervolgt Berwers. “We kijken zorgvuldig naar de behoefte vanuit de praktijk en vertalen deze naar de software zodat die optimaal aansluit bij de branche.” Niet zo verwonderlijk dat BouwInfosys blijft groeien en een steeds grotere klantenkring bedient. Daarbij richten ze zich tot een specifieke doelgroep: het klein- en middenbedrijf. “Een heel bewuste keuze”, zegt Berwers, “omdat we graag dicht bij onze gebruikers staan. Onze software verbindt inmiddels tienduizenden gebruikers die we middels onze eigen servicedesk altijd kunnen helpen. We doen alles om onze klanten te ontzorgen.”

(Beeld: ReintenInfra)

Twee productlijnen

“Onze twee productlijnen, InfraOffice en InfraWorks, zijn er volledig op gericht het rendement van onze klanten te verbeteren”, vervolgt Berwers. “Het hele proces -vanaf het eerste contact langs de calculatie, de inschrijving, de uitvoering, de financiële administratie tot en met de nazorg – zit in onze geïntegreerde oplossing. Onze klanten ervaren het als gebruiksvriendelijk, slim, handig en efficiënt.” InfraOffice is een stabiel platform voor kleinere aannemers waarbij het hart van de software de combinatie van financiële- en projectadministratie is. “InfraOffice heeft veel diepgang en functionaliteit maar is makkelijk te doorgronden. Onlangs is het pakket uitgebreid met InfraOffice Online zodat ook medewerkers buiten het kantoor er gebruik van kunnen maken. Bovendien kun je eenvoudig doorgroeien naar InfraWorks, de tweede productlijn van BouwInfosys.” InfraWorks is bedoeld voor de grotere aannemers in de GWW die het gehele proces in één ERP-oplossing willen onderbrengen. “Aannemers met de ambitie om integraal en daarmee zo efficiënt mogelijk te werken. InfraWorks is de meest uitgebreide ERP-oplossing in de markt waarbij de geboden functionaliteit volledig geïntegreerd binnen dezelfde totaaloplossing is ontwikkeld. Van calculatie tot financiële administratie, van grondbank tot en met nazorg. Uniek, aangezien er geen koppelingen naar verschillende systemen nodig zijn. Informatie hoeft slechts eenmalig ingevoerd te worden: je voorkomt meerwerk en reduceert fouten. De software is zowel vanuit kantoor als vanuit het veld (eenvoudig via web of app) toegankelijk. De door ons ontwikkelde specifieke interfaces voor de medewerkers buiten zijn toegespitst op de beperkte functionaliteit die nodig is om het werk te kunnen doen en zijn daardoor overzichtelijk en eenvoudig. Zo kan een uitvoerder de urenregistratie, productie- en KAM-registratie netjes op een tablet registreren en is dit op elk moment door het management te controleren middels een dashboard.” 

(Beeld: ReintenInfra)

Vooruitdenken is vooroplopen

Beide producten worden continue doorontwikkeld om te voldoen aan de gevraagde en vereiste behoeften. “Door vooruit te denken spelen we op voorhand in op nieuwe wet- en regelgeving en lopen we voorop op het gebied van nieuwe benodigde functionaliteit in de markt.” Berwers noemt als voorbeeld het op basis van RAW2020 afrekenen van werken, dat BouwInfosys als eerste in de markt in de Infra-software had opgenomen. “Inmiddels hebben we een zeer fraaie Microsoft integratie ontwikkeld zodat je direct vanuit de applicatie met producten als Microsoft Teams kunt werken voor vergaderen of bellen.” Berwers besluit: “Wij zijn van mening dat met een echt integrale oplossing sneller ontwikkeld kan worden en een betere totaaloplossing geboden wordt.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.