Veldhuizen
00:36
13-12-2018

Diepladers voor elke lading

Veldhuizen is fabrikant van diepladers van 3, 5 tot 30 ton. De diepladers tot 8 ton laadvermogen zijn ontworpen voor rijbewijs B+E. Zonder aanvullende cursussen kunnen chauffeurs rijden met een IVECO Daily trekker met oplegger.

Voor chauffeurs die hun rijbewijs gehaald hebben na januari 2013 heeft Veldhuizen een lijn opleggers gebouwd die voldoet aan aanvullende eisen. De opleggers zijn veelal uit voorraad leverbaar en klanten kunnen ook kiezen om de opleggers te huren. Voor de zwaardere ladingen bouwt Veldhuizen diepladers op basis van een vrachtwagen. Zo kan een chauffeur die alleen rijbewijs C heeft ladingen vervoeren tot 30 ton. Op manier kun je met een compacte auto gemakkelijk zware machines verzetten in stedelijke gebieden.

Speciaal voor wegenbouwmachines zijn er ook oprijvrachtwagens met langere oprijkleppen. Hierdoor ontstaat een oprijhoek van slechts 6°. Deze oprijvrachtwagens worden ook voorzien van een zware lier, zodat ook hoogwerkers en heftrucks met slechte accu geladen kunnen worden. Diverse oprijvrachtwagens zijn uit voorraad leverbaar.

Veldhuizen beschikt over een verhuurvloot van 250 trekkers en 300 opleggers.      

Veldhuizen

Veldhuizen

Veldhuizen
Op deze manier kun je met een compacte auto gemakkelijk zware machines verzetten in stedelijke gebieden.

Veldhuizen

Tekst en beeld | Veldhuizen

GROND/WEG/WATERBOUW partners

AMTeK keuringssysteemSAES International BV