Hoogmartens wegenbouw
00:53
26-04-2017

Derde generatie brengt Hoogmartens opnieuw in de familie

Na 7 jaar is Hoogmartens wegenbouw weer op en top een familiebedrijf. In 2010 werd de externe investeerder Vectis Participaties meerderheidsaandeelhouder. Daar bracht Tom Hoogmartens, die in 2016 nog werd uitgeroepen tot Jonge Vlaamse Aannemer voor Confederatie Bouw, nu verandering in. Hij kocht alle aandelen terug en neemt meteen ook de fakkel als General manager van zijn vader Stefan Hoogmartens over.

Om de stabiele groei, lange termijnvisie en financiële kracht te garanderen investeert Hoogmartens voortdurend in kwalitatief materiaal en dynamische medewerkers. Vandaag is het familiebedrijf goed voor zo’n 20 miljoen euro omzet en neemt het met zijn 55 werknemers en indrukwekkend machinepark een belangrijke positie in op de Belgische en Nederlandse markten. De introductie van nieuwe technologie en evolutieve diversificatie, alsook de uitbreiding naar Nederland zijn enkele sterke strategische stappen die Tom Hoogmartens reeds genomen heeft in wat voor dit opmerkelijke familiebedrijf een nieuw tijdperk zal zijn.

Hoogmartens wegenbouw

Hoogmartens is gespecialiseerd in het aannemen en uitvoeren van infrastructuurprojecten voor overheden, zorginstellingen, industriële en particuliere ondernemingen. Het familiebedrijf gaat met volle zin voor innovatie de toekomst tegemoet. Zo maken een hoogtechnologische drone en software deel uit van de instrumenten die ingezet worden voor het in kaart brengen van de staat van het wegdek en zo pro-actief onderhoud vereenvoudigen.

Sinds Jaak Hoogmartens het wegenbouwbedrijf in 1963 oprichtte, heeft de onderneming kunnen genieten van een voortvarende groei en stevige balans. De familie bouwde meer dan 50 jaar ervaring op en werd zo expert in hun vak. Het is net deze unieke mix van expertise, kwaliteit, flexibiliteit en innovatie die van Hoogmartens een sterke, performante speler maakt op een markt waar de competitie soms erg hard is.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom civiele techniek & infrastructuur

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

GROND/WEG/WATERBOUW partners

TOBROCO-GIANT mijlpaal 15.000 machinesTraineeships en stages bij ProRail