Platform over civiele techniek & infrastructuur
Infra

Dé vakbeurs waar de complete infrabranche samenkomt!

Op 4, 5 en 6 februari 2020 vindt de 21e Infra Relatiedagen plaats in Evenementenhal Hardenberg. Het netwerkplatform dat grond-,...

vdf4431

10 december 2019 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel

Op 4, 5 en 6 februari 2020 vindt de 21e Infra Relatiedagen plaats in Evenementenhal Hardenberg. Het netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouw professionals samenbrengt op deze driedaagse vakbeurs. Met ruim 330 exposanten is de beurs op dit moment al voor 95% uitverkocht! Ontmoet iedere dag van 13:00 uur tot 21:00 uur experts uit de markt en schud de hand met nieuwe relaties. Laat u inspireren over de laatste ontwikkelingen in de sector én bezoek één van de informatieve lezingen in het kennistheater.

Plan uw bezoek aan Infra Relatiedagen

De segmentatie van 2019 is voor komende editie behouden. Dat houdt in dat in hal 1, 5 en een deel van hal 6 exposanten uit de gehele infra sector staan gepresenteerd.

In hal 2 en 3 staan bedrijven die relatie hebben met ‘wegenbouw en aannemerij’. 

In hal 4 staan bedrijven uit de ‘waterbouw’ en in hal 6 en 7 ‘machines & materieel’.  

Ook is in hal 7 de gelegenheid om te netwerken met branchegenoten in het ‘Grand Cafe’ onder het genot van een hapje en een drankje. In aanloop naar de vakbeurs kunt u op de deelnemerslijst zien welke exposanten waar zijn vertegenwoordigd. Gedurende de vakbeurs worden alle segmenten duidelijk uitgelicht, zodat u precies weet waar u zich begeeft. 

Vertrouwde en nieuwe namen schitteren op de Infra Relatiedagen

Al jaren verbindt deze vakbeurs bedrijven en vooral mensen. Van aannemingsbedrijven tot civiele techniek, maar u treft ook bedrijven aan in bruggenbouw, wegenbouw, rioolbeheer, grondbouw en betonindustrie. De beurs is breed vertegenwoordigd met mooie namen als: Heijmans Infra, Sallandse Wegenbouw, Kijlstra, TWW, KWS Infra, BAM Infra, Wavin, Wynmalen & Hausmann, Hans van Driel & De Kemp Groep, Anema & Staad (Doosan), Strukton Civiel, BTE Groep en Morssinkhof Groep.

Diverse bedrijven zijn al jaren verbonden aan de Infra Relatiedagen. We mogen dit jaar ook nieuwe namen verwelkomen, zoals Gemeente Hardenberg, Hollandia, MKB Infra, Goldstone Europe, Dodewaard Machinetechniek, Boels Verhuur en Tuytel Groep.

 4 februari staat in het teken van “Toekomstdag” 

De vakbeurs is ook een uitgelezen moment voor studenten, die een beroepsgerichte opleiding in de Infra volgen, om kennis te maken met alle noviteiten uit de GWW-sector. Speciaal voor studenten organiseren we op de dinsdag 4 februari een Toekomstdag. 

Soma Bedrijfsopleidingen geeft informatie over welke cursussen en trainingen zij aanbieden voor de infra, ondergrondse infra en loon- en grondverzet. Mocht u aan de slag willen in de GWW-sector, loop dan langs bij FID Uitzendbureau. Zij zijn een allround uitzendbureau met een daadkrachtige en actieve werkwijze voor bemiddeling op ieder niveau.

Samenwerking levert resultaat op

Na het succes van afgelopen jaar heeft Infra Relatiedagen dit jaar wederom een samenwerking met Stichting Innovatie Kenniscentrum Nederland (IKN). IKN is een samenwerkingsverband dat zich richt op het verzamelen, ordenen en delen van kennis van de afvalwaterketen. In hal 4 is een “Stichting IKN straat” ingericht, waar leden van IKN zich profileren. Daarnaast draagt Stichting IKN bij aan een aantal lezingen binnen hun vakgebied in het kennistheater. Maar ook MKB Infra heeft zich gecommitteerd aan de vakbeurs. 

Netwerken

U ontmoet in drie dagen ruim 330 exposanten uit de grond-, weg- en waterbranche. Het is het netwerkmoment om bestaande zakenpartners en nieuwe relaties te ontmoeten.

Innovatie

Na een bezoek aan de vakbeurs bent u weer op de hoogte van de nieuwste producten en diensten, trends en ontwikkelingen binnen de grond-, weg- en waterbranche.

Kortom, blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de branche en bezoek Infra Relatiedagen 2020.

Houd de website infrarelatiedagen.nl in de gaten voor de laatste updates en het programma of volg Infra Relatiedagen op Twitter,  Facebook en LinkedIn.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%