Platform over civiele techniek & infrastructuur
Jaarboek

De uitrustingstukken van Saes kom je overal tegen

LaBounty-MSD-3000-Kroon-Wilnis-IMG_8713-(17)
Te land…

Tekst | Jan Mol

Beeld | Saes International BV

7 december 2021 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel

Dat de uitrustingstukken van Saes International BV in Weert vooral te land worden ingezet, is logisch. Decennialang is Saes de betrouwbare partner van iedereen die zich bezighoudt met sloopprojecten, van klein tot monsterlijk groot. Wie onder water moet werken, is bij Saes ook aan het goede adres. Menig Erkat frees en XCentric ripper heeft zijn weg gevonden van het terrein in Weert naar werkzaamheden die ‘in den natte’ worden uitgevoerd en inderdaad, ook op zee. Ook in de lucht treffen we Saes aan, letterlijk en figuurlijk. Bevestigd aan een extreem lange giek, om een flatgebouw ‘af te knabbelen’, of simpelweg in het laadruim van een vliegtuig, op weg naar een verre bestemming, waar men rekent op de continuïteit en kwaliteit van de uitrustingstukken. Kortom: Saes, te land, ter zee en in de lucht!

Ter zee…

Grote merken voor kleine tot grote werken

Saes International BV is een bedrijf dat continu meegroeit met de markt die zij bedienen. Gestuurd door de klantvraag, heeft het bedrijf in de loop der jaren een programma aan uitrustingstukken opgebouwd waarmee nooit ‘nee’ verkocht hoeft te worden. Er zit wel een hele duidelijk gemene deler in het aanbod: er wordt alleen gewerkt met materieel van uitmuntende kwaliteit en of er nu een klein uitrustingstuk of een uitrustingstuk van reusachtig formaat gehuurd of gekocht wordt, je krijgt er altijd de service van Saes bij. Dat houdt in dat de koper of huurder verzekerd is van perfect onderhouden materieel en te allen tijde kan terugvallen op het Saes Service Team. In Weert begrijpt men als geen ander dat stilstand op een project voorkomen moet worden. Reparaties en onderhoudswerkzaamheden kunnen door Saes op locatie worden uitgevoerd. De goed onderlegde monteurs en
de tot het dak gevulde servicebussen zorgen ervoor dat ieder project efficiënt kan worden uitgevoerd.

In de lucht…

Saes International BV is distributeur van grote merken, waarbij namen als Epiroc, Erkat, LaBounty, XCentric ripper en VTN de revue passeren. Deze merken verbinden hun naam graag aan Saes, omdat zij weten dat de support die Saes levert hun merknaam ten goede komt. Ook ontwikkelt men in Weert zelf materieel, een goed voorbeeld daarvan is het befaamde Saes trilblok en het doorontwikkelde smeersysteem voor kleine en middelgrote uitrustingstukken. Dit smeersysteem zorgt ervoor dat er doorgewerkt kan worden zonder zich te hoeven bekommeren om het smeren van het gereedschap. Dat voorkomt voortijdige slijtage aan bewegende delen en maakt dat gereedschap langer meegaat. Duurzaamheid ten top!

Saes zorgt ervoor dat er doorgewerkt kan worden.

Met Saes kom je overal

Naast de hoofdvestiging in Weert beschikt Saes over een filiaal in het Belgische Tienen, om zo dicht mogelijk bij de klant te zijn. wAls het gaat om de reikwijdte van het sloopgereedschap, dan doet de toevoeging ‘International’ achter ‘Saes’ zijn naam eer aan. De uitrustingstukken van Saes worden wereldwijd ingezet, door bedrijven die weten dat ze kunnen vertrouwen op de vakmensen uit Weert. Of een project nu om de hoek is, of overzees, Saes zorgt ervoor dat er doorgewerkt kan worden. Met Saes kom je verder!   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Wouter Jansen

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Grond/Weg/Waterbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht