TKD
01:04
12-03-2018

De TKD: ‘Draaiende machines, gratis entree en alle professionals zijn aanwezig. Een mooi festijn voor iedereen uit de branche!’

Van 31 mei t/m 2 juni wordt de Nobelhorst in Almere opnieuw omgebouwd tot de grootste demonstratiebeurs van West-Europa voor grondverzet- en sloopmaterieel. De 27e editie van de TKD verwacht ongeveer 200 exposanten die hun nieuwste materieel en andere producten zullen presenteren én demonstreren. Daarnaast staat de TKD geheel in het teken van nieuwe trends en ontwikkelingen in de sector. Zo staat duurzaamheid centraal en zullen verschillende innovatieve machines of toepassingen tentoongesteld worden.

Arjan van den Oord, voorzitter van de organisatie van de TKD, kijkt opnieuw erg uit naar de TKD. ‘Het is een uniek evenement, omdat het een non-profit beurs is en wordt georganiseerd door de branche, voor de branche’ vertelt Arjan. De beurs is gericht aan alle professionals uit de bouwsector en de industrie. ‘Het bijzondere aan de TKD is absoluut het feit dat alles draait. Daar waar kan draaien de machines en dat maakt het evenement zeer bijzonder en niet alleen maar een statische show. Bovendien is de entree gratis, het parkeren gratis en is er een betaalbare catering aanwezig. Kortom: een mooi festijn voor iedereen uit de branche’.

Dit jaar wordt de vakbeurs wederom georganiseerd op Nobelhorst in Almere. Ruimte, volop faciliteiten en een zeer goede bereikbaarheid zijn de voordelen van deze locatie. Zeker met de nieuwe ontsluiting direct vanaf de A6. De beurs is gericht aan alle professionals uit de bouwsector en de industrie. Daarnaast is er parkeerplek voor ruim 15.000 bezoekers. Van den Oord: “Een toplocatie. Al met al trachten we als uitvoeringscommissie een prachtig, groots en veilig evenement neer te zetten voor een gericht publiek die op welke manier te maken hebben met grondverzetmachines. We hebben er zin in!”

Zien we u ook? Bezoek ons op 31 mei t/m 2 juni 2018 op de Nobelhorst in Almere. Vooraf registreren als bezoeker is verplicht en kan via onze website: www.tkd.nl. Je kunt ons nu ook op Facebook, Twitter, Linkedin en Youtube vinden. Meer informatie: www.tkd.nl

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom civiele techniek & infrastructuur

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

GROND/WEG/WATERBOUW partners

OeververvangingPrommenz