Platform over civiele techniek & infrastructuur
Jaarboek

Dé partner in tijdelijke afzettingen

BHN_GWW-2
Steven zet dagelijks de bestellingen klaar.

Tekst | Roel van Gils

Beeld | Bouwhekken Nederland

10 maart 2023 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Bouwhekken, dranghekken, barriers, schrikhekken, verkeerskegels en geleidebakens, het is slechts een greep uit het omvangrijke assortiment van Bouwhekken Nederland. De partner in tijdelijk afzettingen heeft ‘alles’ in huis voor een veilig terrein, en indien gewenst ook nog eens volledig in de huisstijl van de infra-aannemer. 

Lars en Jornd, de trotse eigenaren van Bouwhekken Nederland.

Bouwhekken Nederland levert alles op het gebied van tijdelijke en semipermanente afzettingen, inclusief alle accessoires, toebehoren en opslagmogelijkheden. “We verkopen niet alleen, maar faciliteren ook regelmatig producten voor verhuuropdrachten”, zegt Jornd van der Heide van Bouwhekken Nederland. “Daarbij werken we nauw samen met verschillende verhuurders door het hele land om opdrachtgevers snel en efficiënt te voorzien van tijdelijk hekwerk.”

Montage 

Behalve het leveren van tijdelijke afzettingen kan Bouwhekken Nederland desgewenst ook de montage en demontage voor rekening nemen. Van der Heide: “Tot 2017 verzorgden we deze extra service nog in eigen beheer, inmiddels werken we nauw samen met een aantal partners, verspreid over het hele land, om de montage snel en vakkundig te realiseren. De lijnen met de planners zijn kort, waardoor we snel kunnen schakelen.”

Camerabeveiliging 

Ook voor beveiliging op en rondom de tijdelijke afzettingen, ben je bij Bouwhekken Nederland aan het juiste adres. “Voor de camerabeveiliging hebben we een samenwerking met Kooi uit Drachten”, zegt Van der Heide. “Kooi is een vakkundige partij die wereldwijd timmert aan de weg op het gebied van tijdelijke camerabeveiliging. Hun expertise is een welkome aanvulling op onze dienstverlening om onze opdrachtgevers volledig te kunnen ontzorgen.” 

Grafische ontwerpen

Over ontzorgen gesproken: bouwhekken, voeten, koppelingen en schoren vormen de basis van het hekwerk. “Maar daarnaast ontwerpen en leveren we eventueel ook banners, logo’s, uitvoerdersborden, enz. Voor elk type afzetting hebben we een specifieke template zodat een perfecte uitstraling is gegarandeerd”, benadrukt Van der Heide. “We hebben zelfs een grafische ontwerpster in huis die kan meedenken met onze opdrachtgevers en op verzoek alles kan ontwerpen.” 

Team en onze beloftes

Bouwhekken Nederland opereert met een selecte groep van tien werknemers die breed ingezet kunnen worden. “Omdat we werken met een kleine groep en de lijnen naar toeleveranciers en transporteurs klein zijn, is het mogelijk om snel te schakelen en te leveren:

• Offertes binnen 2 uur per mail

• Standaard levering binnen 1-2 werkdagen. Indien gewenst een levering binnen een werkdag.

• Scherpe prijzen en een hoogwaardige kwaliteit

• Montage en camerabeveiliging in handen van experts op hun eigen gebied.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Wouter Jansen

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Grond/Weg/Waterbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht