Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
De geavanceerde machines van Yanmar tillen Peeters Machines naar nieuwe hoogten in Nederland

De geavanceerde machines van Yanmar tillen Peeters Machines naar nieuwe hoogten in Nederland

In een opmerkelijk verhaal over innovatie en klanttevredenheid heeft Peeters Machines, een wederverkoper van Yanmar machines, gewone bouwplaatsen omgetoverd tot buitengewone prestaties, midden in Sprundel, Nederland.

Dit uitzonderlijke verhaal draait om de visie en toewijding van Kevin Peeters, een 20-jarige ondernemer die mogelijkheden zag in de landbouw- en bouwsector op een leeftijd waarop de meeste van zijn leeftijdsgenoten nog bezig zijn met de complexiteit van volwassenheid.

Voldoen aan de uiteenlopende behoeften, één Yanmar-machine tegelijk

Peeters Machines is niet zomaar een leverancier; het is een toegewijde wederverkoper die bouwbedrijven, hoveniers, stratenmakers en grondverzetbedrijven met passie bedient. Met een specifieke focus op de regio Noord-Brabant in Nederland, heeft Peeters Machines in slechts enkele maanden tijd een indrukwekkend klantenbestand van meer dan 100 tevreden klanten opgebouwd. Hun benadering legt de nadruk op de betaalbaarheid en efficiëntie van Yanmar machines, waardoor deze hoogwaardige apparatuur toegankelijk wordt voor een breder publiek.

Kevin Peeters, de drijvende kracht achter het bedrijf, legt uit: “Ik ben voortdurend toegewijd aan mijn werk en sta dag en nacht paraat voor mijn klanten. De meeste mensen noemen me gek, maar ik beschouw het als service. Het gaat niet alleen om de machines, maar ook om de relaties die we opbouwen en het vertrouwen dat we verdienen.”

Peeters Machines beschikt over een indrukwekkende vloot van 28 machines en aanbouwdelen, variërend van Yanmar rupsen met een gewicht tussen 800 KG en 8.000 KG, evenals een krachtige wielgraafmachine van 7.500 KG. Deze selectie omvat onder andere Yanmar’s C08-dumpers, C50-modellen en een V80-lader, die een uitgebreid scala aan mogelijkheden bieden voor diverse toepassingen. Daarnaast biedt het bedrijf een diversiteit aan uitrustingsstukken, zoals brekers, bakken, grijpers, trilblokken, zeefbakken en grondboren, allen op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke eisen van hun gevarieerde klantenkring.

Bouwen aan succes door steun van familie en expertise

Met de steun van zijn familie en in samenwerking met de officiële dealer van Yanmar CE in Nederland, Geert-Jan de Kok, wiens familiebedrijf in 1988 is opgericht en gespecialiseerd is in landbouwmechanica in Esbeek, heeft Peeters Machines snel een unieke positie binnen de markt verworven. “Familie helpt uiteraard, zonder hen was ik nooit zover gekomen”, erkent Peeters. “Vroeg succes is naar mijn mening niet goed en wordt te veel. Ik wil een stabiel bedrijf opzetten met monteurs en verkopers. Voorlopig ben ik gewoon een eenvoudige jongen die zijn best doet.”

Gevraagd naar zijn keuze voor Yanmar, verklaarde Peeters: “Yanmar is niet zomaar een merk, het is een partner in ons succesverhaal. De service is van een uitzonderlijk niveau, de leveringsvoorwaarden zijn ongeëvenaard en de prijzen van de onderdelen zijn redelijk. Yanmar staat bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid, op Yanmar kun je bouwen. Bij Yanmar staan service en kwaliteit voorop, en dat is precies wat wij ervaren en verwachten.”

Inspireren tot innovatie en nieuwe normen stellen

De reis van Peeters Machines wordt gekenmerkt door uiteenlopende projecten met elk hun eigen charme en betekenis. Van kabelwerk tot bouwprojecten en natuurprojecten met dumpers, Peeters Machines toont veelzijdigheid in elke inspanning. Een opmerkelijk recente prestatie was de reconstructie van daken voor een bruisend winkelcentrum in Breda. Hoewel Peeters Machines niet direct betrokken is bij de fysieke uitvoering van deze projecten, spelen zij wel een cruciale rol als verhuur- en verkoopbedrijf. Peeters Machines levert namelijk essentieel materieel aan gespecialiseerde aannemers en faciliteren het gebruik van Yanmar machines voor diverse bouwwerkzaamheden. 

Peeters Machines’ vertrouwen in de capaciteiten van Yanmar machines weerspiegelt hun toewijding om ervoor te zorgen dat elk project niet alleen aan de verwachtingen voldoet, maar deze zelfs overtreft. “Elk project is een bewijs van onze toewijding aan perfectie en het opmerkelijke potentieel van Yanmar machines. Wij zetten uitdagingen om in triomfen. Yanmar stelt ons in staat te herdefiniëren wat mogelijk is in de industrie,” benadrukte Peeters.

Peeters Machines blijft de industrie inspireren, zet nieuwe maatstaven voor perfectie en bouwt vertrouwen op, één Yanmar machine per keer.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.