Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
De duurzaamheidambities in de GWW vliegen je om de oren
Het team van Brave & Boost.

De duurzaamheidambities in de GWW vliegen je om de oren

Jonge organisatie waarin jarenlange ervaring samenkomt, biedt training als sterke basis om met duurzaamheid aan de slag te gaan

Duurzaamheid binnen de GWW speelt een steeds belangrijkere rol. Maar wat is nou precies duurzaamheid? En wat betekent dat voor de GWW? Wat is er nodig om de GWW te verduurzamen en wat is jouw specifieke impact hierop? Vragen waar je een antwoord op krijgt in de training Duurzaamheid in de grond-, weg- en waterbouw van Brave & Boost. Deze jonge organisatie combineert de jarenlange ervaring in trainingen vanuit Brave Decisions met de kennis en expertise van tenders en duurzaamheid in de bouw van We-Boost.

Krachten gebundeld

Brave & Boost is in februari 2021 opgericht en is gespecialiseerd in trainingen, tendersupport en organisatieontwikkeling met als doel: een duurzame, innovatieve en efficiënt gebouwde omgeving. Sjoerd van Loon, trainer en business developer bij Brave & Boost: “We zijn een jong bedrijf waarin jarenlange ervaring vanuit beide organisaties worden samengebracht. Brave Decisions neemt 17 jaar trainingservaring voor technische en zakelijke professionals in communicatie en commercie mee, met name gericht op bedrijven in de bouw en techniek. We-Boost is sinds 2015 actief op het gebied van tenderen in de bouw en brengt kennis en expertise in op het gebied van duurzaamheid, data en GWW-innovaties. Met Brave & Boost combineren we het beste van deze twee bedrijven en staan we bedrijven en (semi-)overheden in de bouw en techniek bij door middel van trainingen, tendersupport en organisatieontwikkeling.”

Sjoerd in gesprek met een deelnemer tijdens de training Communicatie met Impact

Uitdagingen in deGWW-sector

Sjoerd licht toe dat Brave & Boost trainingen ontwikkelt op basis van behoeftes, trends, wensen en activiteiten in de GWW-sector. “Zoals de eendaagse training Duurzaamheid in de GWW. Opdrachtgevers vragen meer dan alleen prijs en wegen oplossingen mee op het gebied van duurzaamheid, innovatiemanagement en omgevingsmanagement in hun aanbestedingen. Met name de duurzaamheid krijgt een steeds grotere rol in aanbestedingen. Voor veel bedrijven -zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers- is duurzaamheid echter een nieuw thema. Het aanbieden van concrete duurzaamheidsmaatregelen en MKI- of CO2-berekeningen kan daarom een uitdaging zijn. De training Duurzaamheid in de GWW speelt in op deze trend en geeft opdrachtgevers en opdrachtnemers praktische handvatten om direct toe te passen. Naast wat de wet- en regelgeving oplegt, focust de training zich met name op intrinsieke motivatie van deelnemers individueel en van organisaties in zijn geheel. Bovendien zijn de trainingen bedoeld om elkaar te inspireren”, zegt Sjoerd en rondt af: “We zijn op dit moment zelfs bezig met de ontwikkeling van een driedaagse training over Duurzaamheid in de GWW, gezien de enorme vraag naar dit onderwerp.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.