Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmateriaal & bouwmachines
Dé cloud software voor volledige digitalisering en procesintegratie
Alle informatie altijd en overal toegankelijk dankzij het werken in de cloud. Kantoor en werklocatie staan realtime met elkaar in verbinding.

Dé cloud software voor volledige digitalisering en procesintegratie

Met Exact Online Bouw biedt Exact een veelzijdige oplossing om bouwgerelateerde werkzaamheden snel, nauwkeurig en real-time te registreren. Met als resultaat minder fouten, een betere kwaliteit, hogere marges en een efficiëntere samenwerking. Sinds kort is het pakket ook geschikt voor de GWW- en infrasector. De Boer & De Groot Civiele Werken uit Harlingen, dat mede bijdroeg aan de ontwikkeling van specifieke GWW-functionaliteiten, is één van de enthousiaste gebruikers.

Exact Online Bouw zorgt voor een volledige digitalisering en integratie van alle processen op kantoor en werklocatie. De kern van de softwareoplossing is een toekomstbestendig platform dat iedereen in de organisatie, via onder meer een speciale mobiele app, van dezelfde realtime informatie verschaft. Qua projectmanagement, kwaliteit, veiligheid en financieel beheer. Maar ook wat betreft bijvoorbeeld uren- en materieelregistratie. 

Brug over Achlumervaart in uitvoering.

Projectbewaking 

De Boer & De Groot Civiele Werken gebruikt Exact Online Bouw sinds mei. Directeur Gerard de Boer is vooral tevreden over de mogelijkheid om een project tot in de puntjes financieel te bewaken en tegelijk een direct inzicht in de projectstatus te verkrijgen. “We waren oorspronkelijk op zoek naar een applicatie om KAM-registraties te maken. Dat kan in beginsel ook met dit pakket, maar we kwamen erachter dat we het volledige bedrijfsproces met behulp van Exact kunnen digitaliseren. Wat écht de doorslag heeft gegeven om voor Exact Online Bouw te kiezen, is de mogelijkheid om via de handige app de projectbewaking bedrijfsbreed te digitaliseren. Intuïtief en zeer gebruiksvriendelijk.”

Verbeterde performance

De Boer is eerlijk als hem gevraagd wordt naar de concrete opbrengsten van de applicatie. “Op dit moment zijn die nog niet heel hoog. De overstap naar een dergelijk pakket vereist immers een behoorlijke interne cultuuromslag. Mensen moeten zich de software eigen maken en de vele mogelijkheden ervan zien te ontdekken. Dat heeft tijd nodig. Maar over het geheel genomen heeft deze tool alles aan boord om de performance van elk GWW- en infrabedrijf te optimaliseren.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.