Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
De Bauma komt eraan – en het draait allemaal om Y.O.U.!! 

De Bauma komt eraan – en het draait allemaal om Y.O.U.!! 

Op de beurs in München zullen twee fantastische evenementen plaatsvinden van de leidende fabrikant van compacte machines – de lancering van de Yanmar Operators United club en de 90 Seconds Skills Challenge!

Dankzij een veelbesproken teaser-campagne is de spanning hoog opgelopen, en op de Bauma zullen deze maand na lang wachten de deuren van Yanmar Operators’ United Club opengaan. De Y.O.U. Club, zoals die afgekort wordt genoemd, is de plek waar liefhebbers van Yanmar het bestaan van compacte machines vieren. Alle operators van Yanmar machiness – zelfs incidentele gebruikers – zullen deel gaan uitmaken van een familie van operators, en als lid profiteren van cadeaus, een collectie speciale Y.O.U.-merchandise, evenementen en wedstrijden.

Operators in Europa komen als eerste aan de beurt en Y.O.U.-fans krijgen op de Bauma ook hun eigen speciale ruimte, compleet met receptie, bar en hang-out plek. Er is zelfs een Y.O.U. app. De app is beschikbaar in het Engels, Frans, Duits en Italiaans, kan worden geopend op elke smartphone, en bevat exclusieve clubcontent, quizzen en toegang tot een grote community van Yanmar fans waar reacties, foto’s en video’s worden gedeeld. Naarmate het lidmaatschap vordert van brons naar zilver en goud worden leden ook voor hun inbreng beloond met cadeaus.

Anderhalve minuut leek nog nooit zo kort!

Operators zijn niet alleen welkom op de Yanmar stand – ze zijn de sterren van de show! Een van de leuke activiteiten – toegankelijk voor Y.O.U.-leden en alle fans – is de 90 Second Challenge. Hier zullen deelnemers behendig met een Yanmar SV19vt mini-graafmachines om moeten gaan om een grijper op te pikken en daar een puzzel mee te leggen! Daarbij zullen ze het hoofd koel moeten houden, omdat voor het verplaatsen van de vier puzzelstukken concentratie, vaardigheid, snelheid en alle behendigheid van de Yanmar machines nodig zal zijn! Elke dag gaan de prijzen naar de top twee van het klassement – met cadeaus als Fitbit smartwatches en Nintendo switches.

Er is deze week veel te beleven in München met Yanmar CE – we houden open huis voor alle operators!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.