Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Dag van de Rail – online congres op 7 december

Dag van de Rail – online congres op 7 december

Een bereikbaar en betaalbaar spoor met genoeg capaciteit. Dat is wat de toekomst van ons vraagt. Maar, er zijn nog behoorlijk wat uitdagingen om zover te komen. Nu al lopen we tegen de maximale capaciteit van het spoor aan. En het is de verwachting dat het spoor de komende jaren alleen maar intensiever gebruikt zal gaan worden. Door zowel personen- als goederenvervoer.

Thema’s als de bereikbaarheid van de steden, de implementatie van ERTMS, cybersecurity, het gebruik van data, digitalisering, verduurzaming en het inpassen van het spoor in de beschikbare ruimte zijn de afgelopen jaren veelvuldig besproken. Maar hoe kun je hiermee vanaf morgen aan de slag?

Tijdens de Dag van de Rail krijg je antwoord op alle vraagstukken die op je pad komen bij de transitie van het spoor. De hele sector komt hier samen om met elkaar ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Je gaat na deze dag naar huis met een duidelijk inzicht over wat er moet gebeuren, ideeën die je direct toe kunt passen in jouw praktijk en waardevolle nieuwe contacten die samen met jou deze transitie uit kunnen voeren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.