Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Compacte Kobelco SK270SRLC-7 2PB voor Zijlstra Infra B.V.

Compacte Kobelco SK270SRLC-7 2PB voor Zijlstra Infra B.V.

Lang wachten wordt beloond! Zijlstra Infra B.V. uit Giessen, onderdeel van De Krom B.V. uit Etten-Leur, heeft een compact draaiende Kobelco SK270SRLC-7 met stelgiek in ontvangst genomen. De eerste Kobelco SK270SLRC-7 2PB in Nederland! Speciale dank aan team De Krom voor het vertrouwen en geduld.

De rupsgraafmachines van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze rupsgraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De Kobelco SK270SRLC-7 2PB kenmerkt zich door een motorvermogen van 173 pk en is door zijn kleine zwenkradius goed inzetbaar bij grote projecten waar de ruimte beperkt is. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de SK270SRLC-7 stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is.

De machine is in de werkplaats van Kemp Groep in De Meern voorzien van diverse opties. Denk hierbij aan automatische smering, extra LED-werkverlichting, Freshfilter overdruksysteem en Trimble GPS-voorbereiding. Voor een flexibele inzet is de machine voorzien van een Engcon-draaikantelstuk met gripper-module.

Over Zijlstra Infra B.V.
Zijlstra’s roots liggen al vanaf 1954 in de grondige aannemerij. Zijlstra Infra B.V. is een begrip als het gaat om in- en uitbreidingslocaties en (her)inrichting van terreinen, wegen en kernen met alle daarbij behorende werkzaamheden. Zijlstra Infra B.V. is onderdeel van De Krom B.V. uit Etten-Leur. Een dynamische organisatie, gespecialiseerd op het gebied van ondergrondse en bovengrondse infrastructuren. De Krom staat voor doelmatigheid, kwaliteit, flexibiliteit, samenwerken en ontzorgen. Kijk op www.de-krom.nl voor meer informatie en voor meer info over Zijlstra Infra B.V. kijkt u op www.zijlstrainfra.nl.

U kunt ook uw eigen Kobelco graafmachine zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.