Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Collé Machinehandel B.V. wordt importeur van het Duitse kwaliteitsmerk Bergmann Maschinenbau voor Nederland

Collé Machinehandel B.V. wordt importeur van het Duitse kwaliteitsmerk Bergmann Maschinenbau voor Nederland

De kracht van twee professionele en innovatieve bedrijven biedt Nederlandse klanten een breed assortiment: rups-, compactdumpers & de werktuigdrager/maairobot M201.

Vanzelfsprekend kunnen ‘custom made’ oplossingen voor het totale assortiment van Bergmann Maschinenbau in onderling overleg met de specialisten van Collé Machinehandel B.V. geleverd worden. Vanaf januari 2021 is het totale assortiment van Bergmann Maschinenbau beschikbaar bij Collé Machinehandel B.V..

De dumpers zijn in verschillende standaarduitvoeringen leverbaar en daarnaast volledig te ‘customizen’. De robuuste dumpers met Stage V motoren voelen zich thuis op elk ruwterrein.

Naast de dumpers met Stage V motoren komt Bergmann binnenkort met een innovatie, de 100% emissievrije dumper C804e. Dit is een 3,5 tons, volledig elektrisch aangedreven dumper. Ook de C804e kan volledig naar klantwens geleverd/geproduceerd worden.

Enkele voorbeelden van ‘custom made’ machines/ specials zijn:

  • de C815s met kraan en telescopische zwanenhalsoplegger voor het vervoer van lange ladingen op moeilijk terrein.
  • de C912s met ‘Streumaster’ technologie voor het stabiliseren van grond en het mengen van grond met bijvoorbeeld kalk.
  • de C912s uitgerust met een laadkraan van 8,80 meter voor aanlevering goederen op bouwplaatsen en het transporteren van materialen op slecht begaanbaar terrein.

Kunt u niet wachten? De C815s en C912s zijn al te bewonderen op onze vestiging in Sittard. Welke werkzaamheden u ook op ruwterrein moet verrichten, Collé Machinehandel B.V. heeft altijd de ideale oplossing voor u.

Meer info: www.colle.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.