Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Canadese CMSI en Nederlandse InfraCore tekenen licentieovereenkomst

Canadese CMSI en Nederlandse InfraCore tekenen licentieovereenkomst

Via een online meeting ondertekenden InfraCore Company en CMSI Inc. vandaag een overeenkomst om de InfraCore® technologie in licentie te geven in Canada. De ondertekeningsceremonie op grote afstand werd bijgewoond door de heer Prasad Panda, minister van Infrastructuur van de regering van Alberta/Canada en door mevrouw Ines Coppoolse, ambassadeur van Nederland in Canada. Als vertegenwoordiging van hun land benadrukten beide het belang van deze ambitieuze samenwerking.

InfraCore Company is dé specialist en marktleider in robuuste dragende composiet constructies voor de inframarkt. De InfraCore® technology van het bedrijf is wereldwijd gepatenteerd en wordt in veel landen over de hele wereld toegepast.

Binnen de overeenkomst, en in overeenstemming met haar bedrijfsstrategie, zal CMSI Inc. Prefab composiet bruggen gaan ontwerpen en produceren voor overheids- (federaal, provinciaal en gemeentelijk) en particuliere infrastructuurprojecten in heel Canada. Naast vaste prefab composiet bruggen zal CMSI met een nieuwe modulaire tijdelijke brug van composiet en staal een innovatieve oplossing bieden voor een breed scala aan industriële sectoren, waaronder nutsbedrijven, olie en gas, bosbouw, leger en noodhulp in Canada en de rest van de wereld.

Het moderne productieproces van CMSI draagt bij aan de ontwikkeling en implementatie van innovatieve technologie in de Canadese economie. CMSI verwacht tijdens het eerste jaar van de overeenkomst tot 30 fulltime banen in Alberta te creëren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.