Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Bunnik verhuurt (bijna) alles in de GWW
Dankzij een optimale synergie tussen beide zusterbedrijven hebben infra-aannemers slechts één aanspreekpunt voor vrijwel al het (ondersteunend) materieel en toebehoren.

Bunnik verhuurt (bijna) alles in de GWW

Bronneringspompen, sleufbekistingen, trilwalsen, mobiele lichtmasten of grondverzetmaterieel, de twee zuster- en familiebedrijven Bunnik Verhuur en John Bunnik Grondverzet verhuren (bijna) alles voor aannemers in de grond-, weg- en waterbouw. “Korte communicatielijnen staan centraal bij ons goed gestructureerde familiebedrijf”, zegt bedrijfsleider Perry Bunnik, zoon van oprichter John Bunnik die nog altijd actief is als machinist op de kraan. Ook broer Michel en moeder Ineke zijn nauw betrokken in het familiebedrijf dat door vele infra-aannemers geprezen en ingezet wordt. 

“Met ons vakbekwame personeel kunnen we snel en flexibel inspelen op onverwachte en complexe situaties. Ook in het weekend”, zegt Perry. “Bovendien beschikken we over een uiterst modern machinepark en hebben we met name de laatste jaren veel geïnvesteerd in nieuwe machines en pompen met schone motoren.”

Bunnik Verhuur beschikt onder meer over een groot assortiment pompen.

Begrip in grondverzet

Een begrip in het grondverzet, zo mogen we John Bunnik Grondverzet wel typeren met bijna veertig jaar ervaring en vele vaste klanten in de infrasector. John Bunnik Grondverzet is actief als verhuurbedrijf van onder meer graafmachines en shovels met en zonder machinist. “Indien nodig passen we ons materieel zelfs aan op de specifieke eisen van een project”, legt Perry uit. “Het zorgt ervoor dat werkzaamheden sneller en efficiënter uitgevoerd kunnen worden. Met dank ook aan onze ervaren machinisten. Sterker nog, niet zelden wordt door opdrachtgevers specifiek gevraagd naar één van onze mensen. De manier waarop we projecten aanvliegen en indien noodzakelijk materieel aanpassen, wordt dus gewaardeerd.”

Bunnik pompt alles weer droog

Het familiebedrijf is meer dan alleen een partner in grondverzet. Sinds 1995 is zusterbedrijf Bunnik Verhuur aan het familieconcern toegevoegd, gespecialiseerd in de verhuur van materialen en toebehoren voor de infrasector. Bunnik Verhuur beschikt over een groot assortiment pompen. “Wij denken graag mee met onze klanten en geven persoonlijk advies over onder andere materiaal, apparatuur en het verplaatsen van water”, vervolgt Perry. “Ondersteund door een assortiment van inmiddels tachtig stuks bronnerings- en vuilwaterpompen variërend in capaciteit van 30 tot 280 m3 per uur. En dat alles onder het mom van ‘al staat het water nog zo hoog, Bunnik pompt alles weer droog’.” 

Een begrip in het grondverzet, zo mogen we John Bunnik Grondverzet wel typeren met bijna veertig jaar ervaring en vele vaste klanten in de infrasector.

Ondersteunend materieel

Behalve de pompen, omvat het assortiment van Bunnik Verhuur ook alle soorten en maten sleufbekistingen, trilwalsen en mobiele lichtmasten tot zelfs bosmaaiers. Perry: “Je kunt het zo gek niet bedenken of wij verhuren het. En als er behoefte is aan een specifieke oplossing, zijn wij niet de beroerdste om daarin te investeren. Dankzij een optimale synergie tussen onze zusterbedrijven hebben infra-aannemers slechts één aanspreekpunt voor vrijwel al het (ondersteunend) materieel en toebehoren. Wij regelen het complete plaatje, bieden een snelle service en staan 24/7 paraat.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.