Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
BOUWEN IN WATER tijdens InfraTech 2023 in Rotterdam Ahoy

BOUWEN IN WATER tijdens InfraTech 2023 in Rotterdam Ahoy

Het congres BOUWEN IN WATER, het industriële-energieeiland, zal plaatsvinden tijdens InfraTech 2023 in Rotterdam Ahoy.

Rotterdam Ahoy en Eventually hebben besloten om de handen ineen te steken om gelijktijdig met InfraTech in Ahoy, het door Eventually georganiseerde congres Bouwen in Water te organiseren. “Bouwen in Water” is een voortzetting van het eerdere congres World Water Works, dat op 23 en 24 maart 2016 heeft plaatsgevonden in Antwerp Expo.

Het symposium behandelt de bouw en inrichting van een industrieël energie-eiland in of nabij de monding van de Westerscheldede met daarin opgenomen  een waterkering in de Westerscheldemonding in het kader van bescherming achterland met daarbij oog voor de toegankelijkheid van de Westerscheldehavens en een tweede N-Z verbinding. Voorts het ontwerp van een zeecontainerterminal aan de zeezijde met een offshore werkhaven. en de mogelijkheden voor het accommoderen van kerncentrale(s), een LNG terminal, alternatieve energievoorzieningen uit zon, wind en getijde en o.a. vestiging van industriën

InfraTech telde meer dan 630 exposanten en ruim 21.000 bezoekers tijdens de laatste editie. Daarmee is InfraTech veruit de belangrijkste beurs voor de infrastructuur, de grond-, weg en waterbouwsector in Nederland. Mede door de integratie van het congres “Bouwen in Water” zal de doelgroep exposanten, beursbezoekers, de congresdeelnemers en sprekers grensoverschrijdend worden met name richting Vlaams-België en Noord-Frankrijk. Dit alles maakt de onderlinge samenwerking vanzelfsprekend en versterkend voor alle betrokken partijen.   

De opzet van het congres wordt samengesteld door prof.drs.ir. Han Vrijling, Rein van Vliet van Eventually met ondersteuning vanuit bedrijfsleven, brancheorganisaties en marktleiders en richt zich thans op maximaal 15 onderwerpen incl. officiële opening.

Voor meer informatie over het congres kijk op https://www.bouweninwater.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.