Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Bodemverbeteraars voor de aanplant van bomen
Dankzij het bomengranulaat gedijen de bomen voorspoedig.

Bodemverbeteraars voor de aanplant van bomen

Dit betreft bomenzand, bomengrond en bomengranulaat. Sinds kort gebeurt dit vanuit Ammerzoden. Hier opereert zij vanuit een bedrijfspand dat twee keer zoveel ruimte biedt als het voormalige pand in Hedel.

Zagron heeft haar roots in de aannemerij. Hierdoor kent zij het wereldje van de wegenbouw. “We weten dat werkzaamheden langs en aan de weg – zoals het storten van bodemverbeteraars – altijd snel moeten gebeuren”, vertelt Jan-Willem Hofmans, mede-eigenaar/directeur van Zagron Grondbank|Bouwstoffen. “Het werk moet door. Daar spelen we op in. We zijn snel en flexibel, dankzij onze overdekte opslag ook onder mindere weersomstandigheden.” 

Terramixx bomengrond.

Efficiënt en duurzaam

Behalve de bodemverbetering is Zagron actief in de verwerking van groenafval en puin. Ook is er de Zagron Grondbank van waaruit zij grond inneemt, die zij tijdelijk opslaat om er vervolgens een nieuwe bestemming voor te zoeken. Hofmans: “Door deze andere activiteiten en een uitgebreid park van machines, vrachtwagens en containers kunnen we grond aanleveren en innemen, maar ook ontgraven, transporteren en verwerken. We doen dit zo efficiënt mogelijk. Op de terugreis nemen we graag weer iets mee waar de opdrachtgever vanaf moet. Zo maken we onze ritten zo duurzaam mogelijk.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.