Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Bij ons staat de klant dag en nacht centraal

Bij ons staat de klant dag en nacht centraal

ACDE Nederland scoort met topmerken Rammer, EMS, FRD en Darda

Dat ACDE Nederland al tientallen jaren een begrip is in de vakwereld van sloop en recycling is goed te begrijpen, immers: “De service naar u als klant staat altijd op de eerste plaats, u of uw personeel moet tenslotte werken met de producten die wij verkopen, repareren en verhuren.”

Naast optimale klantenservice heeft het bedrijf met vestigingen in Duiven en Lisserbroek nog een ander sterk punt: de verkoop, verhuur en reparatie van producten van meerdere topmerken, naast de eigen ACDE Nederland-lijn van grijpers. Denk aan de sloophamers en scharen van het Japanse Furukawa, de bekende lijn sloophamers van het Finse Rammer; de vast aan te bouwen trilblokken van het eveneens Finse Kenguru en de vrijhangende trilblokken van EMS. Dan zijn er nog de sloopscharen (Darda), betonvergruizers (FRD), frezen (Antraquip), allerlei handgereedschappen en uiteraard ook gebruikte machines te bewonderen op de geactualiseerde website.

Machines van 21 tot 32 ton kunnen uit de voeten met de Rammer 2577E van 1.670 kg, een beiteldiameter van 135 mm en 450-750 bpm slagfrequentie.

Die is behalve voor de verhuur van uitrustingsstukken trouwens meer en meer een webshop aan het worden (zie kadertekst). Voor onderdelen is ACDE Nederland helemaal een soort Walhalla, want ze zijn beschikbaar voor een twintigtal merken. Dat brengt ons bij een andere belangrijk stukje klantenservice. “Met één telefoontje zorgen wij dat er alles aan gedaan wordt om u of uw personeel zo vlot mogelijk weer aan het draaien te krijgen: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Indien haast geboden is en een huurmachine geen optie kan bieden, werken wij afhankelijk van het onderdelenaanbod net zo lang door tot de machine weer operationeel is.”

Rammer sloophamers

Het is nogal een claim: “Er is een Rammer hydraulische hamer voor vrijwel elke breektoepassing.” De Finse producent maakt die claim alweer heel wat jaren waar. De sloophamers van Rammer zijn sterk, duurzaam en leveren een maximale productie. Precies wat we willen. Bij ACDE Nederland vinden we ze van de kleine 90 kg wegende Rammer 155E die is bedoeld voor minigravers tussen 800 en 1.800 kg tot de ruim 7 ton zware Rammer 9033E voor sloopmachines van 65 tot 120 ton.

De 4.750 kg zware Rammer 5011E breekhamer in actie aan een 48-ton zware Volvo EC480DL rupskraan.

EMS trilblokken

Ander interessant merk is EMS. De EMS Group produceert een zestal productlijnen voor funderingsbedrijven. ACDE Nederland heeft een negental vrijhangende trilblokken in het assortiment, van de 160 kg wegende ESF03B voor compacte graafmachines tot de 2.350 kg zware ESF12B voor sloopmachines van 45 tot 50 ton. Deze krachtpatser kan met zijn slagkracht van 200 ton stalen damwanden en stalen buizen tot 12 meter diepte drijven in harde, dichte kleigrondformaties. Daarnaast levert ACDE ook de EMS powerpacks en Sidegrip blokken. 

Alle onderdelentekeningen en prijzen zelf op de site bekijken
Nieuwe, maar ook bestaande klanten komen steeds vaker op de geactualiseerde website www.acdebv.nl terecht. Daar staan namelijk alle dag- en weekprijzen voor verhuur vermeld en wie een inlog regelt krijgt zelfs persoonlijke prijzen te zien. Alle artikelen zijn online te bestellen, eenvoudig door in het zoekvenster het artikelnummer of een deel daarvan in te voeren of door te zoeken op de omschrijving. Er is bewust gekozen voor een eenvoudige structuur met veel informatie, zoals digitale onderdelentekeningen van (inmiddels bijna) ieder product dat door ACDE Nederland wordt verkocht, inclusief onderdeelnummers en prijzen, maar ook downloadbare pdf’s met onderdeeltekeningen, gatenpatronen, CE-verklaringen en diverse handleidingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.