Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Betrouwbare stroomvoorziening op iedere gewenste plek

Betrouwbare stroomvoorziening op iedere gewenste plek

Stel dat u een (nood)stroomoplossing wilt realiseren, maar u weet niet goed hoe, wat of waar? Dan is het prettig om een vrijblijvend adviesgesprek te kunnen hebben, het liefst met een partij die niet alleen zorgt voor stroom, maar ook voor haar klanten.

Aggregaten kunnen zeer essentieel zijn voor uw organisatie en uw activiteiten. Maar welke oplossing is geschikt voor uw organisatie? Welke risico’s loopt uw organisatie of activiteit bij stroomuitval en hoe kunt u deze het beste ondervangen? Waar en wanneer kunt u het beste een aggregaat plaatsen en welke risico’s brengt dit met zich mee? Dit zijn typische vragen die Brinkmann & Niemeijer Motoren u graag helpt te beantwoorden. Naast een breed assortiment kwalitatieve, betrouwbare aggregaten, bieden zij u namelijk op basis van jarenlange ervaring uitgebreid advies, toegespitst op uw specifieke organisatie en situatie.  

Als standaard niet speciaal genoeg is
Ieder aggregaat moet aan een aantal specifieke eisen voldoen. Dit geldt zeker voor aggregaten die gebruikt worden in de grond-, weg- en waterbouw/verhuur. Als een standaard aggregaat niet aan deze wensen kan voldoen dan heeft B&N de mogelijkheid om maatwerk te leveren. Dit kunnen diverse wensen zijn, zoals een bijzonder laag geluidsniveau, afwijkende afmetingen, stapelbaarheid of anderszins; maatwerk dus tot in elk detail. Ook met betrekking tot de bediening en de afname kan B&N een specifiek voorstel uitwerken waardoor het totale product beter aansluit bij de bedrijfsvoering van de klant. Door de juiste keuze van de omkasting, de motor en de besturing zijn de producten uitermate robuust en universeel inzetbaar. B&N weet dat deze markt speciaal is en kan daar ook een passende oplossing voor bieden. 

Hybride product oplossingen
Tien jaar geleden bracht B&N al de eerste hybride aggregaten op de markt waarbij brandstofverbruik, onderhoudsintervallen en draaitijden al belangrijke voordelen bleken te geven. Dit waren de zogenaamde Eff(iciency)Sets. Toen was de markt er nog steeds niet klaar voor, nu door brandstofprijzen en het belang van milieuvriendelijke oplossingen zeker wel. Dezelfde specifieke voordelen van toen zijn nog belangrijk en zelfs nog belangrijker geworden. De totale kosten (Total Life Cost) van een product zijn nu dan ook van toenemend belang. De markt van hybride producten is nog volop in beweging, mede omdat de vermogens zeer goed moeten passen bij een specifieke toepassing. Het accupakket moet een zinvolle autonomie hebben om in combinatie met het aggregaat de voordelen goed te kunnen benutten. Wil u meer weten en de mogelijkheden met hybride producten willen doornemen dan moet u zeker contact opnemen met B&N.

Expertise dankzij decennialange ervaring
Brinkmann & Niemeijer is sinds vele decennia een vooraanstaande fabrikant van stroomaggregaten, met een meer dan uitstekende reputatie in de Nederlandse markt. In de loop der tijd heeft B&N zich steeds verder ontwikkeld en sinds vele jaren is het bedrijf ook een begrip op het gebied van (complexe) noodstroom-oplossingen, aggregaten voor GWW/verhuur en hydraulieksets (powerpacks et cetera). Dit alles maakt B&N tot een goede gesprekspartner en leverancier voor bedrijven die actief zijn in de aannemerij, grond-, weg- en waterbouw en verhuur.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.