Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Besparen in geld, tijd en CO2 met derde generatie geogrids
Met onze software Tensar+TM zijn we open en transparant over de performance van onze producten.

Besparen in geld, tijd en CO2 met derde generatie geogrids

Het ontwerpen en leveren van eenvoudige oplossingen voor ingewikkelde constructieve problemen, dat is waar Tensar International al sinds jaar en dag in excelleert. Op InfraTech 2023 presenteert de wereldwijd marktleider in de ontwikkeling en productie van geogrids het best presterende geogrid tot op heden: Tensar®InterAx®. “Kom langs op onze stand (1.414) en we laten zien welke besparingen we voor jou kunnen realiseren in geld, tijd en CO2 met onze derde generatie geogrids”, zegt Paul ter Horst, Area Manager bij Tensar International.

De prestaties van de Tensar®InterAx® zijn dynamisch getest, conform de CROW C1001 richtlijn, met verschillende ondergronden en belastingen. “Alleen door het volgen van deze vereiste testmethodiek kan je uitspraken doen over de performance van het product”, zegt Ter Horst. “Het probleem op dit moment in de wereld van geogrids is dat er uitspraken worden gedaan zonder een degelijke onderbouwing. Dat schept onterechte verwachtingen en schaadt het vertrouwen. Wij spelen open kaart met onze software Tensar+TM en zijn open en transparant over de performance van onze producten voor funderingsstabilisatie, asfaltwapening en het wapenen van grondconstructies.”

Op InfraTech 2023 presenteert de wereldwijd marktleider in de ontwikkeling en productie van geogrids het best presterende geogrid tot op heden: Tensar®InterAx®.

Ervaar het zelf

De geoptimaliseerde geometrie van Tensar®InterAx® zorgt voor een betere opsluiting van het granulaat en creëert een efficiëntere gestabiliseerde laag, resulterend in betere prestaties en meer kostenbesparing dan de twee eerdere generaties Tensar-geogrids, zegt Ter Horst. “Tensar®InterAx® geeft een veel hogere lastspreiding en stijfheid, zodat je dus minder materiaal hoeft toe te passen bij ontwerp met gelijkblijvende verkeersbelasting c.q. levensduur, maar je zou de levensduur ook fors kunnen verlengen tot wel een factor 5. Op InfraTech laten we deze nieuwe generatie geogrids niet alleen zien, maar we nodigen geïnteresseerden uit om voor eigen projecten zelf de berekening te maken in onze Tensar+TM software. Zodat eenieder dus met eigen ogen de voordelen kan aanschouwen. We kunnen wel roepen dat het gebruik van Tensar®InterAx® tot een besparing in geld, tijd en CO2 leidt, maar op de beurs kunnen we dat ook daadwerkelijk onderbouwen via onze cloud based software.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.