Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2019

Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2019

Op 12 juni 2019 werd tijdens de Assembly Party in het Felix Pakhuis in Antwerpen de Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2019 uitgereikt.  

Deze editie kende een belangrijke koerswijziging in vergelijking met de vorige edities. De klassieke indeling in categorieën naar type gebouw of toepassing werd vervangen door een nieuwe opdeling die de filosofie van ZEKER ZINK uitdraagt. Onder andere de keuze tussen Esthetisch Verzinken (klasse E) en Functioneel verzinken (klasse F) moet de dialoog tussen uitvoerder en verzinkerij bevorderen, zodat het verwachtingspatroon van de (eind)klant en het eindresultaat beter op elkaar zijn afgestemd.

Daarnaast behouden we wel de aparte categorie voor duplexsystemen. Tot slot reikte de jury ook een prijs uit voor het meest duurzame, zeg maar circulaire project. Een duidelijk statement om uiting te geven aan onze steun aan het circulair bouwen.

De winnaars zijn geworden:

Categorie FUNCTIONEEL VERZINKEN Snowworld Zoetermeer
Categorie ESTHETISCH VERZINKEN Uitkijktoren Wellerlooi
Categorie DUPLEX Luifel Stationsplein Utrecht
PRIJS CIRCULAIR BOUWEN Brainport Industries Campus – Cluster 1

Alle deelnemende projecten zijn opgenomen in een mooi boek dat gratis verkrijgbaar is

Alle deelnemende projecten worden eveneens getoond in een digitale editie van het Zinkinfo Magazine. Op de website van Zinkinfo Benelux is een pagina gewijd aan elk project van deze editie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.