Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Belgisch familiebedrijf specialist in maatwerk

Belgisch familiebedrijf specialist in maatwerk

De broers Hans, Sven en Jan Noyens zetten de jarenlange ervaring en kennis op het gebied van fabricage van aanhangwagens, opleggers en carrosseriebouw om naar de best mogelijke oplossingen voor hun klanten.

“Ons sterk gevarieerde gamma van transportmiddelen, van aanhangwagens, laadbakken, opleggers en opbouw van vrachtwagens, heeft twee dingen gemeen”, zegt Hans Noyens. “Maatwerk en degelijkheid.” Elk product is een uniek maatwerkproject dat van ontwerp tot oplevering bij A&C Noyens wordt gemaakt. “Zo kunnen we volledig en flexibel inspelen op de behoeften van onze klanten. Door verder te vragen en te informeren wat de toepassing is voor de klant, kunnen we een optimaal afgestemd maatwerk advies geven.” Op die manier krijgt de klant ook daadwerkelijk een trailer die bij het bedrijf en de werkzaamheden past. De slogan van A&C Noyens ‘Als degelijkheid belangrijk is!’ verwijst naar het streven naar perfectie voor ontwikkeling, toepassing en afwerking van de producten.

Kwaliteit en afwerking

Zeker in de GWW- en andere bouwsectoren moet het tegen een stootje kunnen. “We zoeken daarom niet het extreem goedkope op, gaan niet voor de massaproductie, maar staan voor degelijke, robuuste producten die aan specifieke wensen voldoen en niet al na enkele jaren vervangen hoeven te worden.” Noyens vervolgt: “Zo zijn al onze producten thermisch verzinkt en voldoen aan de nieuwste richtlijnen. Alle trailers zijn voorzien van Europese goedkeuring.” A&C Noyens heeft de productie volledig in eigen beheer: van lasersnijden tot plooien en lassen, van een pak staalplaten, via chassis-bouw tot een volledig afgewerkt eindproduct. 

Voor de GWW- en bouwsector maakt A&C Noyens speciale drie-assers met vlakke laadvloer en meeloopas, om graafmachines op te kunnen vervoeren.

Multifunctioneel denken

Noyens vertelt dat de vraag naar specials steeds meer toeneemt. “Wij proberen daarin multifunctioneel te denken zodat het product veelzijdiger ingezet kan worden.” Als voorbeeld noemt hij de kantelbare aanhangwagen. Hiermee kunnen zowel machines als materiaal, maar ook containers vervoerd worden. De klant kan er alle kanten mee op. “Het is een perfecte oplossing voor bedrijven die diverse werkzaamheden uitvoeren en daarbinnen niet telkens van voertuig willen veranderen.”

Noyens merkt dat er veel vraag is naar containeraanhangwagen. Met name in België, maar Nederland volgt. “Vooral voor de GWW- en bouwsector maken we speciale drie-assers en middenassers waar graafmachines op vervoerd worden. Deze zijn voorzien van een volledig vlakke vloer en een meeloopas, of hebben een zwanenhals met gestuurde assen voor machines en hogere elementen, zodat ze toch binnen een totale hoogte van 4 meter blijven. Zo bieden we voor elke toepassing een geschikte oplossing”, besluit Noyens.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.