Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Aveco de Bondt: één sterk merk

Aveco de Bondt: één sterk merk

Na een periode van aftellen is het samen verder gaan van de merken Wareco Ingenieurs, Primum, Compositie 5 stedenbouw en Aveco de Bondt een feit. Vanaf 1 november gaan deze vier merken verder als Aveco de Bondt.

Aveco de Bondt wil een bijdrage leveren om Nederland fundamenteel te verbeteren en denkt dit vanuit één merk beter te kunnen waarmaken. Zij gelooft in de kracht van verbinden. De 400 specialisten op het gebied van duurzaamheid, water, infrastructuur en bouw werken dan ook nauw samen aan projecten. Onderling delen zij kennis en bieden oplossingen voor actuele opgaven in Nederland op het gebied van wonen, ruimte, klimaat en duurzaamheid.

Ambitie

Voornoemde merken vormen vanaf nu één Aveco de Bondt. Dit is een volgende stap in de groeiambitie. CEO Gerald Paalman: “Het samen verder gaan onder het merk Aveco de Bondt past bij onze missie. We willen een leefomgeving creëren met respect voor het ecosysteem: water, land, lucht en de mens. Duurzaamheid wordt steeds sterker verweven in ruimtelijke projecten. Door het bundelen van onze krachten en complementaire diensten kunnen we, samen met onze klanten en partners, haalbare oplossingen creëren voor de groeiende ecologische en maatschappelijke opgaven rond bijvoorbeeld biodiversiteit, klimaat, water en ruimte. Wij geloven dat wij dit beter, effectiever en eenduidiger kunnen realiseren vanuit één sterk merk.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.