Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Atlas-Service Vaassen draagt dienstverlening hoog in vaandel

Atlas-Service Vaassen draagt dienstverlening hoog in vaandel

Aangezien Atlas-Service Vaassen service hoog in het vaandel draagt, kunnen klanten niet alleen terecht voor de in- en verkoop van machines of uitrustingsstukken, maar ook voor machine-onderhoud, reparatie, onderdelen, aircoservice, slangen persen, service op locatie en BMWT-keuringen. Als RDW-erkend bedrijf is Atlas-Service Vaassen betrokken met de klanten en staat voor betrouwbaar, realistisch en helder advies. “Wij streven naar continuïteit voor onze klanten. Door mee te denken bij aanschaf, onderhoud en vervanging en onze ervaringen te delen”, vertelt eigenaar Klaas Reuvekamp. “In ruim 40 jaar is er veel kennis vergaard en er wordt regelmatig bijgeschoold via cursussen en trainingen vanuit de fabrikant of importeur.”

MET BESTELBUS

Atlas-Service Vaassen is in 1979 opgericht door Frits van IJzendoorn, die met een bestelbus langs tal van loonwerkers- en grondverzetbedrijven ging. Enkele jaren later huurde hij bij een plaatselijk mechanisatiebedrijf ruimte om te kunnen repareren en waar ook de verkoop begon van nieuwe of gebruikte machines, voornamelijk van het merk Atlas. In 1991 werd servicemonteur Albert Witteveen in dienst genomen, die Frist al hielp op zaterdagen en in zijn vrije tijd. In december 2004 is het bedrijf overgenomen door Klaas en Anja Reuvekamp. Klaas, reeds werkzaam vanaf zijn zestiende, startte in de landbouwmechanisatie en een paar jaar later in grondverzetmachines. Eerst als servicemonteur, later als verkoper. 

Jos Budie, regisseur TV

Eenmaal aan de Riezebosweg 3 in Vaassen kwam de naast gelegen grond te koop, waarop het bestaande pand is uitgebreid met een nieuw gebouw met o.a. een bovenloopkraan en vloerverwarming. In 2016 is Henri Reuvekamp, de zoon van Klaas en Anja, als servicemonteur erbij gekomen. Henri was op zaterdagen en al zijn vrije tijd in Vaassen te vinden. Hij heeft ook alle benodigde diploma’s of certificaten gehaald en is kennis aan het bijhouden, net als Albert en Klaas.

BIJ DE TIJD

Atlas-Service Vaassen staat niet stil en is steeds bezig om bij de tijd te blijven met vernieuwing van het pand, maar vooral voor de technische vraag en de nieuwste ontwikkelingen wordt er regelmatig bijgeschoold, trainingen en cursussen gevolgd. Een ruime en compleet uitgeruste werkplaats biedt de mogelijkheid om goede service te verlenen op basis van vele jaren kennis en ervaring. Met behulp van goed uitgeruste servicewagens wordt service op locatie uitgevoerd om stilstand van grondverzetmachines zoveel mogelijk te beperken.

Klaas Reuvekamp: “Wij denken mee met de gebruiker bij aanschaf, onderhoud en vervanging. Voor de klant is continuïteit belangrijk. Hier hoort natuurlijk de nodige service en onderhoud bij van grondverzetmaterieel en aanbouwdelen. Atlas-Service Vaassen is BMWT-Keur gecertificeerd, een van de grootste erkende veiligheidskeurlabels voor grondverzetmachines en wielladers. Ook geven we advies over aanbouwdelen aan de klant, om een werk efficiënter uit te kunnen voeren. Denk aan draaikantelstukken op nieuwe en gebruikte machines of het opbouwen van verschillende functies. Op die manier ervaart de machinist nog meer comfort.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.