Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Atlas 350MH voor Metaalhandel W. Ketting & ZN B.V.

Atlas 350MH voor Metaalhandel W. Ketting & ZN B.V.

Metaalhandel W. Ketting & ZN B.V. uit Pernis heeft, via Kemp Groep, een Atlas 350MH Stage V recyclingmachine in ontvangst genomen. Wij danken Metaalhandel W. Ketting voor het vertrouwen en wensen hen veel werkplezier met de Atlas!

Deze 35 ton wegende recyclingmachine, met liftcabine, steunpoten en massieve banden, is voorzien van de nieuwste generatie Stage V motor. Deze schonere en stillere motor, is goed voor een hoge productiecapaciteit. De Atlas 350MH heeft een vermogen van 245 pk en een bereik van circa 16 meter. De 350MH is zeer geschikt voor werkzaamheden in de recycling, afvalverwerking, lossen van schepen en vullen van containers.

De Atlas 350MH is volledig naar de wensen en eisen van Metaalhandel W. Ketting opgebouwd en afgeleverd. Zo is deze Atlas 350MH onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel, een overdruksysteem, een extra camera en extra LED-werkverlichting. De Machine is uitgevoerd met een bak kinematiek voor het gebruik van een sloop/sorteergrijper.

Over Metaalhandel W.Ketting & ZN B.V.

Metaalhandel Ketting startte in 1959 als bescheiden eenmanszaak met de inzameling van oude metalen in het dorp Pernis. Het bedrijf groeit in de jaren daarna uit tot een kleinschalig familiebedrijf. In de moeilijke jaren tachtig verhuisde de onderneming naar een industrieterrein, waar het kon uitgroeien tot de huidige professionele metaalhandel. Kijk op www.metaalhandel-ketting.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Atlas machines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van poliepgrijper tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.