Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Atlas 350MH Stage V voor Kremers Metaalhandel

Atlas 350MH Stage V voor Kremers Metaalhandel

Kremers Metaalhandel heeft, via kemp Groep, een Atlas 350MH Stage V mobiele recyclingmachine in ontvangst genomen. Deze Atlas 350MH vervangt een Terex 270MH. Wij wensen Kremers veel werkplezier met de Atlas 350MH!

Deze 35 ton wegende mobiele overslagmachine, met liftcabine, pendelende steunpoten en massieve banden, is voorzien van een Stage V motor. Deze schone en stille motor is goed voor een hoge productiecapaciteit. De Atlas 350MH heeft een vermogen van 245 pk en een zeer groot bereik. De liftcabine geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden want deze zit op ruim vijf meter boven het maaiveld. De 350MH is zeer geschikt voor werkzaamheden in de recycling, afvalverwerking, lossen van schepen en vullen van containers.

Machinist Huub zegt over de nieuwe Atlas het volgende; “Wat ik zo fijn vind aan de Atlas 350MH is het bereik van zestien meter. Cabine die behoorlijk hoog kan en de tilcapaciteit.” Daarnaast roemt hij Atlas om de betrouwbaarheid en de lange levensduur.

De Atlas 350MH is volledig naar de wensen en eisen van Kremers Metaalhandel opgebouwd en afgeleverd. Denk hierbij aan o.a. een centraal smeersysteem, belettering, extra ballast en extra werkverlichting.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Atlas machines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van poliepgrijper tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.