Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
ASDV aanhangwagen semi-dieplader met wielkuilen

ASDV aanhangwagen semi-dieplader met wielkuilen

Binnen het ASDV-programma van aanhangwagen semi-diepladers heeft de Wijchense constructeur van getrokken materieel Nooteboom onlangs een vernieuwde versie op de markt gebracht van de ASDV-40-22W. De aanhanger is nu standaard uitgerust met luchtvering en een EBS remsysteem. 

De nieuwe ASDV-40-22W semi-dieplader is voorzien van wielkuilen voor en achter, waardoor ook grotere wielladers en mobiele kranen vervoerd kunnen worden binnen de toegestane doorrijhoogte. De 4-assige aanhangwagen semi-dieplader met dubbele assen voor en achter heeft, afhankelijk van de gekozen uitvoering en opties, een nuttig laadvermogen tot ca 31,5 ton bij
80 km/u. De ASDV-40-22W is multifunctioneel inzetbaar, zoals voor het vervoer van deelbare lading, containers en bouwmachines op rupsen.

“Indien nodig kunnen de wielkuilen eenvoudig dicht worden gelegd, waardoor een geheel vlakke laadvloer ontstaat. Hiervoor zijn afneembare gegalvaniseerde steunen met geïntegreerde laadvlakverbreding en hardhouten vloerdelen leverbaar. Optioneel kunnen de wielkuilen ook volledig met hardhouten delen gevuld worden”, laat Johan van de Water van Nooteboom weten.

De nieuwe ASDV-40-22W 4-assige semi-dieplader is voorzien van wielkuilen voor en achter.

Maximale grip

De wielkuilen zijn voorzien van stalen dwarsribben, die maximale grip bieden bij het in- en uitrijden. De positie van de wielkuilen biedt tevens een optimale gewichtsverdeling van de lading. De afmetingen van de wielkuilen zijn geschikt voor alle gangbare merken en typen wielladers met verschillende banddiameters, asafstanden en gewichten.

Duurzaam

“De ASDV-40-22W aanhangwagen semi dieplader is uitzonderlijk sterk en garandeert een uitstekende torsiestijfheid”, zegt Van de Water. “Het chassis heeft een buitengewoon duurzame conservering en is compleet verzinkt. Dit verhoogt de levensduur van de aanhangwagen en draagt bij aan een hogere restwaarde. De hoge kwaliteit zien we verder terug in de toepassing van uitsluitend hoogwaardige A-merk componenten, waaronder SAF assen, Hella verlichting, Goodyear banden en Wabco remsysteem.”
De aanhangwagen heeft een complete standaarduitrusting met onder andere uitklapbare consoles in het laadvlak en kan met de beschikbare opties naar wens worden geoptimaliseerd.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.