Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Antea Group viert zeventig jarig jubileum

Antea Group viert zeventig jarig jubileum

Ingenieurs- en adviesbureau Antea Group viert dit jaar zijn zeventigste verjaardag. Een verjaardag die een jaar lang samen met medewerkers, opdrachtgevers en samenwerkingspartners wordt gevierd. Met oog voor het verleden, maar vooral ook met de blik op de toekomst gericht. 

Ingenieurs- en adviesbureau van de toekomst

Het kroonjaar staat in het teken van omkijken en vooruitzien. “Wij zijn ontzettend trots op onze historie én onze Friese roots, maar wij willen vooral ook laten zien dat wij het ingenieurs- en adviesbureau van de toekomst zijn. Zo spelen wij als bureau een grote rol bij de maatschappelijke vraagstukken waar we nu met elkaar voor staan, zoals: klimaatverandering, energietransitie en vervangingsopgave. Dit doen we onder meer door de komende jaren te versnellen met innovatie en duurzaamheid”, vertelt Tanja Lendzion, CEO Antea Group Nederland. 

Van dronevlucht tot kantoorcampus

In de komende maanden staan er allerlei activiteiten op stapel die ook vooral in het teken staan van innovatie en duurzaamheid. Een van deze activiteiten is de opening van het ‘Thuis van Trotse Ingenieurs’, de nieuwe kantoorcampus in Heerenveen. Maar ook de langste dronevlucht van Europa (van Oranjewoud naar Kopenhagen) zal een hoogtepunt worden. Het jubileumjaar wordt afgesloten met een tweedaags event voor opdrachtgevers en medewerkers in 2022. 

Omkijken

Antea Group werd in 1951 als tweemansbedrijfje opgericht door de broers Frederik en Jan Bosma. Onder de naam Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud B.V. ontwikkelde het bedrijf zich tot één van de grootste ingenieurs- en adviesbureaus van Nederland. Om onder één naam de internationale markt te betreden en hiermee de kracht van de groep te benadrukken is het bureau vanaf 2014 verder gegaan onder de naam Antea Group.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.