Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Altijd dichtbij verkrijgbaar
De folies houden grondlagen gescheiden.

Altijd dichtbij verkrijgbaar

Aanleiding voor JUTA Holland BV om haar producten nog dichter bij de gebruikers te brengen. Zij zet de eerste stap met de bouw van een groot, fonkelnieuw distributiecentrum in Wolvega.

Ook op taluds verrichten de geokunststoffen waardevolle diensten.

JUTA Holland BV is onderdeel van de JUTA Group uit Tsjechië en al ruim tien jaar het verkoopkantoor van geotextiel en geokunststoffen in Nederland, België, Luxemburg en Noord-Duitsland. In die tien jaar bleef JUTA de kwaliteit van haar producten verbeteren en de toepassingsmogelijkheden verbreden, waardoor het bedrijf uitgroeide tot een speler van formaat met ruim 2300 medewerkers en 19 productielocaties. Met regelmatige kwaliteitscontroles en ISO-certificaties (14001 en 9001) staat zij borg voor een constante, hoge kwaliteit. Het nieuwe distributiekantoor in Wolvega is nu in aanbouw en biedt straks 3.000 m2 opslagruimte en een kantoor. Het is nog maar de eerste stap. “Door dieper de markt in te gaan, worden we bij wijze van spreken de leverancier om de hoek.”  

De geokunststoffen zijn breed inzetbaar.

Breed inzetbaar in de GWW

JUTA Holland BV levert de geokunststoffen in allerlei gradaties. “Ons assortiment voor de grond-, weg- en waterbouw gaat van geomembranen oftewel non-woven producten tot folies”, vertelt Berry Post, DGA van JUTA Holland BV. “Dit maakt de geokunststoffen inzetbaar op afvalstortplaatsen, reservoirs en dammen, watervoorzienings- en opvangbekkens, tunnels, ondergrondse constructies en chemische bedrijfsinstallaties.”

Geokunststoffen –miniem of juist met enorme afmetingen- zijn in de grond-, weg- en waterbouw niet weg te denken.

Professioneel. Snel. Efficiënt

Mede door de korte, directe lijnen met haar afnemers en snelle leveringen uit voorraad biedt JUTA Holland BV een sterke, aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Er zijn geen tussenschakels. “Onze service begint bij een professioneel advies”, vertelt Post. “Vervolgens kunnen onze klanten rekenen op een snelle levering op locatie. JUTA Holland BV beschikt hiervoor over een grote fabriek, uitgerust met een uitgebreid en modern machinepark, eigen professionals, eigen materieel en een goed functionerend logistiek apparaat. Daar zijn we nu al trots op en dat wordt in de toekomst alleen nog maar beter.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.