Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Altijd de juiste oplossing voor elke klus
Breure FPEJ bitumineuze voegovergang

Altijd de juiste oplossing voor elke klus

In 1984 begonnen met één kraan, is R. Breure BV uit Zwanenburg inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig en allround infra-aannemer. “We investeren als familiebedrijf voortdurend in kwaliteit en vakmanschap. Met een grote diversiteit aan (duurzaam) materieel en kundig personeel bieden wij altijd de juiste oplossing voor elke klus”, zegt een trotse oprichter en eigenaar Ruud Breure. Het familiebedrijf heeft zelfs een aantal jaar geleden de eerste Nederlandse bitumineuze voegovergang ontwikkeld met een bewezen lange levensduur zonder dat er verankering in het kunstwerk nodig is.

R. Breure BV is gespecialiseerd in het uitvoeren van allerhande werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw.

R. Breure BV is gespecialiseerd in het uitvoeren van allerhande werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw. “Het varieert van het ontgraven en vervoeren van zand, grond en verhardingsmaterialen tot het slopen en repareren van bruggen en viaducten, inclusief het verwijderen en inbouwen van bitumineuze voegovergangen”, legt Ruud uit. 

In 1984 begonnen met één kraan, is R. Breure BV uit Zwanenburg inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig en allround infra-aannemer.

Breure FPEJ bitumineuze voegovergang

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel, vervolgt Ruud. “Onze opdrachtgevers zijn overheden, bedrijven en collega-aannemers waarmee we intensief en graag samenwerken. Bij voorkeur worden we al in het voortraject bij een project betrokken, zodat we met onze ervaring het beste resultaat kunnen leveren en garanderen. We willen met ons team van rond de dertig vakspecialisten de beste zijn én blijven op ons vakgebied. We hebben ons gespecialiseerd op het gebied van bruggen en viaducten. Zo verzorgen we voor onze opdrachtgevers betonreparaties, rippen wij brugdek, maar kunnen ook voegen slopen en bitumineuze voegovergangen, goten en schijnvoegen aanbrengen.” Een speciale vermelding verdient toch wel de in eigen huis ontwikkelde bitumineuze voegovergang. “De Breure FPEJ (Flexible Plug-in Expansion Joint) is de eerste Nederlandse bitumineuze voegovergang met een bewezen lange levensduur zonder dat er verankering nodig is in een kunstwerk. De voegovergang heeft overal in Europa testen ondergaan. Het ontwerp is door Rijkswaterstaat goedgekeurd volgens de richtlijnen van RTD 1007-2 en RTD 1007-4.”

Kwaliteit en vakmanschap staan bij R. Breure BV hoog in het vaandel.

Vanwege het omvangrijke machinepark wordt R. Breure ook regelmatig ingeschakeld voor onderhoud van vloeren en buitenterreinen. “We zijn gespecialiseerd in het vullen van gaten en scheuren, en het aanbrengen van verschillende slijtlagen en coatings, bijvoorbeeld ook op hellingbanen en fietspaden. Voor alle werkzaamheden vertrouwen we op een modern en volledig up to date machinepark dat voldoet aan de laatste eisen. Tevens investeren we volop in emissieloos materieel. Zo zijn we in het bezit van diverse elektrisch aangedreven machines, waaronder een elektrische auto voor het opnemen van binnenstedelijke werkzaamheden, een elektrische kraan, een elektrische shovel, elektrische bitumenketels en een hybride vrachtwagen. Op die manier nemen ook wij onze verantwoordelijkheid voor de volgende generaties en bieden we altijd de juiste oplossing voor elke klus”, besluit Ruud.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.