Lichtste veiligheidshelm
00:40
28-11-2018

Alpinworker: de nieuwe lichtste veiligheidshelm in de markt

De nieuwe veiligheidshelm van Cerva is ideaal voor lichte & zware werkomstandigheden waar een gedegen bescherming, optimale ventilatie en een ruim gezichtsveld vereist is.

Met een gewicht van slechts 206 gram is de Alpinworker de meest lichte veiligheidshelm op de markt. Door de goede ventilatie, de zweetband en de mogelijkheid tot het gebruik van de kinband zorgt de Alpinworker voor een groot draagcomfort en wordt het dragen van hoofbescherming gestimuleerd. Met de helm heb je altijd goed zicht door de korte klep aan de voorzijde en de geïntegreerde en verstelbare veiligheidsbril. Handig voor o.a. werkzaamheden op hoogte. Ook is de uitgerust met speciale projectielen voor het monteren van een hoofdlamp én biedt het de mogelijkheid gehoorkleppen te bevestigen.

De Alpinworker is één van weinige helmen op de markt met een 8-punts textiel binnenwerk en zorgt daarmee voor een betere drukverdeling bij impact, dan bij het gebruikelijke 4- of 6-punt binnenwerk. De helm is door de draaiknop achterop de helm verstelbaar met als resultaat een goede pasvorm. De veiligheidshelm kan gebruikt worden bij temperaturen van -30 ℃en 50 ℃.

Deze multifunctionele en scherp geprijsde helm is beschikbaar in maar liefst 6 kleuren, namelijk wit, geel, blauw, HI-VIS geel, HI-VIS oranje en HI-VIS rood.

GROND/WEG/WATERBOUW partners

NofirnoTrambrug