Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Allround GWW-bedrijf met extra expertise in de railinfra
VEST Infra heeft voor alle treinstations in heel Noord-Nederland een ‘storingscontract’ met ProRail en de NS.

Allround GWW-bedrijf met extra expertise in de railinfra

Het allround GWW-bedrijf voert duurzame infrastructurele projecten uit in Nederland en heeft een extra expertise in de railinfra. 

“Onze werkzaamheden zijn tweeledig”, begint Raymond Stevens, mede-eigenaar van VEST Infra. “Enerzijds richten we ons op civiele werkzaamheden voor gemeentes en andere opdrachtgevers, anderzijds zijn we een vaste kracht voor ProRail en de NS. We zijn dus met recht multidisciplinair inzetbaar en denken net even verder dan gebruikelijk. We proberen onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen, kunnen snel handelen en snel schakelen omdat we alle disciplines in huis hebben op het gebied van GWW. Of het nu gaat om het aanleggen van een riolering in een gemeente, het uitvoeren van een bodemsanering of werkzaamheden op een station, we pakken alles aan. Wij beschikken ook over de benodigde certificaten. Zo hebben we recent een winkelstraat in Amstelveen en in Leiden voorzien van een nieuwe klinkerbestrating. ”

VEST Infra probeert opdrachtgevers volledig te ontzorgen, kan snel handelen en snel schakelen omdat ze alle disciplines in huis hebben op het gebied van GWW.

Stationrenovaties

VEST Infra heeft voor alle treinstations in heel Noord-Nederland een ‘storingscontract’ met ProRail en de NS. “In geval van een calamiteit, zoals verzakkingen, oneffenheden of andere zaken die de continuïteit of veiligheid beïnvloeden, worden wij gebeld en lossen het op”, zegt Stevens. “Daarnaast verzorgen we grote perronrenovaties door heel Nederland. Zo hebben we onlangs een aantal perrons gerenoveerd op het station van Bergen op Zoom, Bunde en Eijsden. Hier hebben we het complete straatwerk inclusief de keerwanden vervangen, evenals de perronoutillage en de verlichting. Binnenkort starten we met de nodige conserveringswerkzaamheden op station Haarlem en in de zomer is station Elst aan de beurt. Werkzaamheden die vooral in nachten en weekenden plaatsvinden. We werken landelijk, kennen ProRail en de NS-organisaties goed en begrijpen wat ze nodig achten in kwaliteit en reactiesnelheid. Onze mensen weten als geen ander hoe je in een spoor- en stationomgeving moet acteren en op veiligheidsgebied worden we ondersteund en begeleid door een specialist op het gebied van spoorveiligheid.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.