Platform over civiele techniek & infrastructuur
Alles voor de bouwplaatsinrichting in één hand

Alles voor de bouwplaatsinrichting in één hand

Het inrichten van een bouwplaats voor een infraproject begint vaak met het plaatsen van rijplaten of draglineschotten ten behoeve van het (zwaar) materieel en in toenemende mate ook met het plaatsen van bouw­hekken. Lekkerkerker Rotterdam heeft al deze artikelen in huis en kan ze uit voorraad leveren. Een gesprek met directeur Hans Stockmann.

Op het gebied van stalen rijplaten is Lekkerkerker Rotterdam dé referentie in Nederland. “We hebben een flink assortiment van stalen maar ook kunststof rijplaten in ons verhuurpakket in een grote verscheidenheid aan afmetingen”, zegt Stockmann. “De nadruk ligt op stalen rijplaten, maar kunststof rijplaten kunnen in sommige gevallen een goed alternatief zijn. Bijvoorbeeld in situaties waar ze gedurende een project handmatig versleept moeten worden. Kunststof rijplaten zijn tot wel tien keer lichter dan stalen exemplaren en dat maakt ze ‘vriendelijker’ in de omgang.”

Draglineschotten en bouwhekken
Ook voor draglineschotten is Lekkerkerker Rotterdam het juiste adres. Stockmann: “Draglineschotten komen vooral op natte en drassige ondergronden tot hun recht. Dan kom je met rijplaten niet meer weg. Sinds kort leveren we ook hulpmaterialen, zoals oprijwiggen om op een natuurlijke manier de schotten te kunnen oprijden. Of draglineschotten met rondom een stalen frame voor nog meer stabiliteit. Voor elke toepassing bieden we een geschikte oplossing. Dat geldt ook voor de omkadering van een bouwplaats. We verhuren bouwhekken inclusief voeten en klemmen, al dan niet met een poort of zeil om de doorkijk te belemmeren. Bouwhekken hebben we ruim voldoende op voorraad. Voor grote lengtes leveren we de hekken met dertig stuks tegelijk op één bok. Wel zo efficiënt qua handling.” 

Lekkerkerker Rotterdam is een vertrouwd gezicht op InfraTech. “Al vanaf de eerste editie zijn we aanwezig op de beurs. Op de 2019-editie tonen we een aantal van onze producten, waaronder ook de nieuwste hulpmaterialen. We delen onze stand met Van Noort uit Waddinxveen, het transportbedrijf dat al sinds jaar en dag instaat voor het transport van onze materialen van en naar de bouwplaats.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.