Platform over civiele techniek & infrastructuur
Alles om 365 dagen per jaar veilig, droog en warm te werken

Alles om 365 dagen per jaar veilig, droog en warm te werken

Vraag een willekeurige ondernemer in de infra of hij om de veiligheid van zijn personeel geeft en hij zal volmondig “ja” zeggen. Toch wordt er in de sector maar al te vaak met inferieure veiligheidskleding gewerkt. Vaak is dit een kwestie van niet bekend zijn met hoe het wél goed kan. Wie geen risico wil lopen, zou eens langs moeten gaan bij HKV uit Ochten. Daar tref je namelijk veiligheidskleding en -middelen aan, die tot de absolute top behoren, als het op kwaliteit aankomt.

We spreken senior accountmanager Bert Oomen, die alvast een tipje van de sluier oplicht: “Weet je waarom onze klanten bij ons kopen? Omdat wij simpelweg doen waar zij om vragen. We nemen een stuk zorg weg. We leveren producten die we zelf produceren of selecteren, om een maximale kwaliteit te kunnen garanderen. Daarin gaan we tot het uiterste, niet alleen op productniveau, maar ook qua service. We zijn een familiebedrijf en hechten grote waarde aan mensen, hun welbevinden en bovenal, hun veiligheid.”

Voor wie veiligheid en kwaliteit graag samen ziet gaan, is het one-stop-shopping bij HKV

Louter A-merken

HKV levert alleen A-merken. Een bestseller is de kledinglijn in RWS-kwaliteit: “Onder ons brand-label Quest® laten we deze lijn in eigen beheer confectioneren. Alle kleding voldoet aan de zware eisen die RWS eraan stelt. De gebruiker mag van elk kledingstuk uit deze lijn het hoogst haalbare verwachten in comfort, wind- en waterdichtheid en veiligheid. Uiteraard denken we aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en produceren we deze lijn met duurzame grondstoffen, op een duurzame manier.”

De keuze is enorm. De Quest® RWS kledinglijn bevat onder andere jassen, (body)broeken, (regen)overalls, gewone overalls, winter overalls en fleece jassen. “Alles om 365 dagen per jaar veilig, droog en warm te werken”, vervolgt Oomen. 

Ook voor bestickering en belettering van infravoertuigen kunt u prima bij HKV terecht

Zoveel meer dan kleding alleen

Goed gezien worden is een speerpunt bij HKV. “Toen we in het verleden de vraag kregen om een waarschuwingsbord met ‘Zachte berm’ erop te leveren, zijn we in de signing gegaan. Inmiddels zijn we een totaalleverancier in alles met een beeldmerk, uitgevoerd op allerhande dragers. Naar wens uitgevoerd in reflecterende folie (bijvoorbeeld wegbebakening). Auto- of gevelbelettering nodig? De productie-unit die we 7 jaar geleden gestart zijn, draait daar de hand niet voor om. Dat is het unieke aan HKV, we leveren alles, van thermo-ondergoed tot autobelettering en van schroevendraaier tot gevelbelettering.”

Ook voor PBM’s kan iedereen terecht bij HKV: helmen, schoenen, handschoenen, laarzen en brillen, zelfs op sterkte, het is er one stop shopping voor de infra professional. “Veilig werken loopt als een rode draad door ons bedrijf, met een sterke focus op klanttevredenheid. Wij zijn voor zowel kleine als grote bedrijven een volwaardige veiligheidspartner in de infra”, zegt Oomen tot besluit. “Van ZZP’er tot multinational.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.