Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Alles kan. Sinds 1951
Fiers Luyksgestel is continu met een twaalftal medewerkers vertegenwoordigd op het project in Valkenswaard op steenworp afstand van de thuisbasis.

Alles kan. Sinds 1951

Het familiebedrijf is in opdracht van Boskalis ook nauw betrokken bij de aanleg van de nieuwe N69 en wordt ingezet voor een grote diversiteit aan werkzaamheden. Een gesprek met Jasper Fiers die maar wat trots is dat ze een constructieve bijdrage kunnen leveren aan dit “prachtige project in de achtertuin”.

Van oorsprong is Fiers Luyksgestel een agrarisch loonbedrijf, maar in de loop der jaren (sinds 1951) zijn de diensten flink uitgebreid. “We zijn vandaag de dag onder meer actief in loonwerk, infra, cultuurtechniek, bosbouw, grondverzet waaronder bodemsanering en sloopwerken, calamiteitenservice en transport van containers en bouwstoffen.” Jasper behoort alweer tot de derde generatie van het hechte familiebedrijf. “Wij zijn een écht familiebedrijf met een fijn team van mensen, mensen met passie voor het vak en harde werkers. Bij ons wordt de klus altijd geklaard. Linksom of rechtsom.”

Het is volgens Jasper Fiers uitermate prettig samenwerken met de mensen van Boskalis op de N69.

Flexibel

Fiers Luyksgestel is continu met een twaalftal medewerkers vertegenwoordigd op het project in Valkenswaard op steenworp afstand van de thuisbasis. “Ook hebben we aardig wat materieel gestationeerd op de nieuwe N69. Zo staan er een mobiele kraan, twee rupskranen, een platte wagen voor ‘intern’ transport van diverse materialen en diverse kiepwagens voor de aan- en afvoer van grond. Daarnaast hebben we een ploeg van vijf grondwerkers, die assisteren bij de aanleg van het riool en het zetten van putten en is er een ploeg van stratenmakers aanwezig. De aard van de werkzaamheden is dus heel divers voor ons en de initiële scope is intussen al aardig uitgebreid. We worden regelmatig gebeld voor de inzet van extra mens en materieel. Nee zeggen, zit niet in onze natuur. We zijn zo flexibel dat we altijd wel iets kunnen regelen of schuiven. Al is het in de avond of op zondag. Wij zullen er altijd alles aan doen om onze opdrachtgevers vooruit te helpen. Dat wordt gewaardeerd. Het is dan ook uitermate prettig samenwerken met de mensen van Boskalis hier op de N69. En voor ons een prachtproject om een bijdrage aan te mogen leveren.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.