Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Alle modulaire huisvestigingsoplossingen onder één dak
360° services: kleedkamer.

Alle modulaire huisvestigingsoplossingen onder één dak

Ben je op zoek naar een modulaire bouwoplossing? Dan is Algeco de partner die je zoekt! Het is niet voor niets dat ze marktleider zijn in modulaire huisvestigingsoplossingen in Europa. Chantal Zweedijk-Bakker (Marketing & Sales Efficiency Manager Benelux) en Borut Nastran (Country Manager NL) vertellen: “Met wel 20.000 eenheden in Nederland en België zijn we in staat om te werken met veel verschillende klanten: van kleine ondernemingen en particulieren tot gigantische industriële projecten. Wij doen het allemaal!”

360° services: complete kantoorinrichting.

Algeco werd in 1955 opgericht in Frankrijk. Eind jaren vijftig kwam Algeco met de allereerste modulaire constructie ooit op de markt. Dit was een houten schuur met een kachel en een slaapzaal. Inmiddels is het onderdeel van de Modulaire Group en uitgegroeid tot marktleider in de modulaire bouw met vestigingen in meer dan 25 landen. In Nederland en België beschikt Algeco over acht locaties met wel 350 medewerkers. Zo werkt Algeco dagelijks aan oplossingen die aansluiten bij de behoefte van de klant. Van een klein bouwproject tot een groot schoolgebouw of van een kantoorunit tot productieruimten op een groot evenement: wij gaan de uitdaging aan!”

Schottenkeet.

Uitbreiding van het aanbod

In 2019 nam Algeco BUKO Huisvesting over. Zweedijk-Bakker legt uit: “Wij zijn één Algeco, maar door de overname bedienen we nu verschillende markten. De modulaire bouw met units is waar wij sterk in zijn, maar we breiden dit nu uit met schottenketen, loodsen en (semi)permanente gebouwen. Hierdoor zijn we erg flexibel: we kunnen in principe alles wat de klant ons vraagt. Van schaftwagen of tijdelijk gebouw die wij de volgende dag leveren tot massieve gebouwen die meer dan veertig jaar meegaan.”

Varianthal.

Een breed aanbod voor iedere branche

Vanuit haar expertise timmert Algeco hard aan de weg in veel verschillende branches. Zweedijk-Bakker en Nastran vertellen: “We bieden onderdak aan de bouw, industrie, onderwijs, kantoorhuisvesting en evenementen. Voor de bouw bieden we oplossingen in de vorm van bouwketen, schottenketen, schaftwagens, containers en loodsen. Het gaat hierbij niet alleen om huisvestigingsoplossingen, maar ook om oplossingen voor opslag. Handig voor de bouw: want zo hebben ze altijd genoeg ruimte om hun spullen te stallen.”

Bouwkeet.

Maar ook voor andere bedrijfstakken biedt Algeco handige oplossingen. “Voor het onderwijs leveren we onder andere noodlokalen en (tijdelijke) schoolgebouwen. Op het gebied van kantoorhuisvestiging bieden we zowel tijdelijke oplossingen als kantoorunits die voor langere tijd te gebruiken zijn. Voor de industrie leveren we kantines, kleedkamers, kantoorgebouwen en opslagloodsen. En ook voor de detailhandel bieden we oplossingen in alle soorten en maten, (tijdelijke winkels, apotheken, bibliotheken, strandpaviljoens, bakkerijen, cafés, enz.).”

En wil een klant nog meer? Ook dan gaat Algeco de uitdaging niet uit de weg! Met hun 360° services zorgen ze voor een totaalinrichting van hun huisvestingsoplossingen. “Het is fijn voor de klant als alles met betrekking tot de gebouwen bij één aanspreekpunt zit, dat scheelt een hoop telefoontjes. “Of het nu gaat om simpel meubilair, een complete keuken, dataverbinding, interieurdesign of volledig sanitair: wij helpen graag!”

Algeco Express

Heb je snel behoefte aan extra ruimte op de bouwplaats? Dan ben je bij Algeco Express aan het juiste adres! “Wij kunnen de producten die je nodig hebt de volgende dag al leveren. Denk bijvoorbeeld aan een schaftwagen, kantoorruimte, kantine, kleedruimte of een opslagcontainer. Zo hoef je niet bang te zijn dat je project vertraging oploopt. Ideaal toch? Kortom: wij hebben alle huisvestigingsoplossingen die je zoekt, onder één dak!”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.