Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Aggregaat met Stage V is duurzaam inzetbaar

Aggregaat met Stage V is duurzaam inzetbaar

Bij het samenstellen van aggregaten in alle soorten en maten wordt vooral gewerkt met A-merk motoren (Yanmar, JCB, Perkins, Iveco, Scania, Cummins of MTU) die voldoen aan de actuele Stage V emissienorm. Daarmee wordt een minimale uitstoot en laag geluidsniveau bereikt en met behulp van een robuuste geluidgedempte omkasting fluisterstil uitgevoerd. De aggregaten voor de GWW-markt hebben een vermogen van 20 tot 650 kVA en zijn gemakkelijk te verplaatsen.

Speciaal voor de verhuursector en aannemerij heeft B&N aggregaten die tegen een stootje kunnen.

Speciaal voor de verhuursector en aannemerij heeft B&N aggregaten die tegen een stootje kunnen. Ze zijn voorzien van alle mogelijke relevante opties, zoals een extra grote brandstoftank, externe tankaansluiting, afname wandcontactdozen, heftruckbalken, een centraal hijsoog en een trailer. Daarnaast zijn er elektrische opties zoals de mogelijkheid tot het uitlezen op afstand.

Het bedrijf uit Twello biedt niet alleen standaardproducten, maar verzorgt ook maatwerkoplossingen, inclusief inbedrijfstelling op locatie en de bijbehorende aftersales service. Paul Lenderink, Sales Engineer bij B&N,  weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is dat een tijdelijke stroomaansluiting vlekkeloos werkt: “Wij leveren stroomaggregaten die specifiek naar klantwens worden gebouwd en moeten voldoen aan de hoogste eisen wanneer het gaat om robuustheid, duurzaamheid, inzetbaarheid en geluidsniveau. Ook deze aggregaten voldoen uiteraard aan de meest actuele emissie-eisen.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.