Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
ACDE al ruim 25 jaar een begrip in sloop- en recyclingwereld

ACDE al ruim 25 jaar een begrip in sloop- en recyclingwereld

Samen met Joost Wassink en nog drie collega’s zorgt Aart-Jan Bos er voor, dat klanten geholpen worden waar en wanneer dat maar kan. Zo’n beetje alles doen ze zelf vanuit de vestigingen in Duiven en Lisserbroek: verkopen, verhuren en waar nodig repareren van een uitgebreid gamma aan producten voor de sloopsector.

ACDE is met name gespecialiseerd in vooraanstaande merken: FRD (Furukawa Rock Drill), Rammer, Zijtveld, Socomec en uiteraard de complete eigen lijn sloophulpstukken. De werkplaats in Duiven is compleet uitgerust om alle merken aanbouwdelen te kunnen repareren, reviseren en natuurlijk ook het standaardonderhoud te geven.

ACDE is met name gespecialiseerd in vooraanstaande merken, waartoe ook de grijpers van Zijtveld uit ‘s-Gravenland behoren.

Aart-Jan: “We zijn er trots op dat we twee mooie merken, FRD en Rammer, naast elkaar kunnen aanbieden. Ze zijn allebei anders, waardoor we nagenoeg op elke klantvraag een antwoord kunnen geven. Joost is aanspreekpunt voor Rammer en ik voor Furukawa en met beide merken zijn we druk bezig om de gehele markt in de sloopsector te bestrijken. Met succes, mag ik wel zeggen!”

Dat succes is niet uit de lucht komen vallen. Goede producten vormen de basis en de grote mate van toewijding aan het klantbelang de belangrijkste groeifactor. Daarin gaan de mannen van ACDE erg ver. We citeren: “Of u nu op zaterdagavond om 21.00 uur een gebroken beitel heeft of een machine die niet meer werkt, met één telefoontje zorgen wij dat er alles aan gedaan wordt om u of uw personeel zo vlot mogelijk weer aan het draaien te krijgen. ACDE is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.” Het mag duidelijk zijn dat een groeiend aantal klanten daar met recht content over is en er regelmatig een compliment over wordt gemaakt. Groot worden doe je inderdaad door klein te blijven.   

Prijzen opvragen en bestellen gaat het snelst via de website

ACDE bestaat uit een vijftal druk bezette medewerkers, die begrijpelijkerwijze de telefoon niet kunnen opnemen wanneer ze met vieze handen in de werkplaats bezig zijn. Daarom geeft Aart-Jan (nieuwe) klanten het advies, om bij het opvragen van huurprijzen eerst op de in 2019 volledig vernieuwde website www.acdebv.nl te kijken. Daar staan de dag- en weekprijzen vermeld van sloopsorteergrijpers, hydraulische sloophamers en vergruizers (vast en draaibaar), betontangen hydraulisch en handbediend (inclusief 380V aggregaat), hydraulische staal- of schrootschaar en tot slot het hydraulisch trilblok. En wie een inlog regelt krijgt zelfs persoonlijke prijzen te zien.

Alle artikelen zijn online te bestellen, eenvoudig door in het zoekvenster het artikelnummer of een deel daarvan in te voeren of door te zoeken op de omschrijving. Er is bewust gekozen voor een eenvoudige structuur met veel informatie, zoals digitale onderdelentekening van (inmiddels bijna) ieder product dat door ACDE wordt verkocht, inclusief onderdeelnummers en prijzen, maar ook downloadbare pdf’s met onderdeeltekeningen, gatenpatronen, CE-verklaringen en diverse handleidingen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.