Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Aboma Consultancy versterkt positie binnen bouw en infra met overname trainingsactiviteiten Memodidact

Aboma Consultancy versterkt positie binnen bouw en infra met overname trainingsactiviteiten Memodidact

Per 1 januari 2023 heeft Aboma Consultancy de trainingsactiviteiten van Memodidact binnen de bouw- en infrabranche overgenomen. Memodidact geeft en ontwikkelt trainingen op het gebied van veiligheid, houding en gedrag. De bekende trainingsformules ‘Zien-Handelen-Leren’ en ‘Spoor jij wel?’ gaan over naar Aboma Consultancy.

Aboma Consultancy versterkt met deze overname haar positie op het gebied van veiligheidsgedrag en -cultuur. Dit draagt bij aan de ambitie van Aboma om op alle niveaus (Techniek, Organisatie, Gedrag en Cultuur) voor haar klanten dé integrale voorkeurspartner te zijn in het streven naar een veilige en gezonde werkomgeving.

Onlangs ondertekenden Jeroen Lammertse, algemeen directeur van Aboma Holding, en Monica Miegies, eigenaresse van Memodidact, het contract. Het doel is om de trainingsconcepten te integreren binnen Aboma. Monica Miegies blijft als trainer en ontwikkelaar betrokken en gaat een samenwerkingsovereenkomst aan met Aboma. Daarnaast blijft Memodidact zelfstandig actief binnen andere branches.

Monica Miegies: “De vraag naar trainingen op het gebied van gedrag en cultuur neemt toe. Door samen te werken met een gerenommeerde partij en onze talenten samen te voegen, kunnen we beter tegemoetkomen aan de vraag in de markt. Vanwege de lange zakelijke relatie tussen beide organisaties en onze gezamenlijke passie voor veiligheid is Aboma hiervoor dé aangewezen partij. Ik kijk uit naar de samenwerking!”

Jeroen Lammertse: “De focus binnen onze organisatie ligt sterk op gedrag en cultuur. Met deze overname bewerkstelligen we een versnelling in het aanbod van diensten rondom deze thema’s. Daarnaast zorgt de integratie van deze specifieke trainingsactiviteiten op het gebied van gedrag en cultuur voor een verbreding van het dienstenpakket voor onze klanten. Kortom, op alle vlakken een zeer waardevolle toevoeging voor Aboma.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.