Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
Aanbouwdelen: van compact tot super sized
Al 35 jaar is Saes International een toonaangevende leverancier van (hydraulische) aanbouwdelen voor de recycling, sloop en grondverzet.

Aanbouwdelen: van compact tot super sized

Saes International staat alom bekend om zijn complete assortiment aan ‘super sized’ aanbouwdelen. Maar wist je dat de specialist uit Weert (NL) ook in België actief is en je er terecht kunt voor de aanschaf of huur van een 60 kilo’s hamer of een compact trilblok? Jawel, ook in de wereld van compacte uitrustingsstukken is Saes International heer en meester.

Al 35 jaar is Saes International een toonaangevende leverancier van (hydraulische) aanbouwdelen voor de recycling, sloop en grondverzet. Het omvangrijke productengamma wordt volgens directeur-eigenaar Henk Saes gekenmerkt door één gemene deler: een ongeëvenaarde kwaliteit. “Onze producten worden al lang niet meer enkel binnen de landsgrenzen verkocht en/of verhuurd, maar vinden hun weg naar machinefabrikanten, machinedealers, wederverkopers, verhuurbedrijven, aannemers, baggeraars en overige afnemers wereldwijd. Ook leveren we al sinds jaar en dag rechtstreeks aan eindgebruikers.”

Koop of huur

Eindgebruikers die (tijdelijk) behoefte hebben aan een uitrustingsstuk, zijn bij Saes International aan het juiste adres. “Geef ons gerust een belletje of maak een afspraak met een van onze accountmanagers voor de aanschaf of huur van een aanbouwdeel”, zegt salesmanager Jeroen Hornman. “Onze ervaren specialisten komen graag op locatie voor een passend advies. Want in de wereld van aanbouwdelen is de keuze reuze. Wij helpen met het samenstellen van de juiste specificaties, zodat de eindgebruiker verzekerd is van het beste product met de hoogste productie. En natuurlijk staan we ook in voor het onderhoud. Als fabrikant en leverancier van (hydraulische) aanbouwdelen kennen we natuurlijk als geen ander de ins en outs van onze producten. Onze monteurs komen graag op locatie met servicewagens die met het juiste gereedschap en onderdelen uitgerust zijn.”

Full options

Het omvangrijke productgamma van Saes International begint al met een 60 kilo’s hamer geschikt voor bijvoorbeeld een 900 kilogram machine. “Ook bakken, rippers en trilblokken verkopen en verhuren we van klein tot groot formaat”, zegt Hornman enthousiast. Een compact formaat betekent bij Saes International per definitie niet dat de mogelijkheden beperkt zijn. “Een hamer blijft een hamer. Ook een compacte hamer kunnen we uitrusten met een automatisch smeersysteem. Zo hebben we een bestaand geautomatiseerd smeersysteem in eigen huis doorontwikkeld voor toepassing op kleinere uitrustingsstukken. Slijtage van onderdelen onder invloed van te weinig smering of verkeerd vet is daarmee voorgoed verleden tijd, ook bij de compacte uitrustingsstukken.”

De afgelopen periode heeft Saes International de ‘bakkenlijn’ compleet vernieuwd. “We beschikken over een breed aanbod aan kwalitatief hoogwaardige puinbakken, slotenbakken, opschoonbakken, banaanbakken en dieplepelbakken in vele soorten en maten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem zeker ook eens een kijkje op onze vernieuwde website en onze webshop waar we behalve nieuwe uitrustingsstukken ook gebruikte onderdelen aanbieden. Stuk voor stuk in topconditie en geleverd mét garantie”, zegt Henk Saes tot besluit.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.