Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
99 inzendingen voor Waterinnovatieprijs

99 inzendingen voor Waterinnovatieprijs

Maar liefst 99 innovaties zijn dit jaar in de race voor de Waterinnovatieprijs. Inzenden kon tot 30 september in vier categorieën. Momenteel buigt de jury zich over de ingezonden innovaties. De winnaars worden op 2 december bekend gemaakt op het Waterinnovatiefestival . 

Van een zuiverende kas, een waterwasser tegen blauwalg tot damwanden op aquathermie en elektrisch bagge-ren. De ingezonden innovaties zijn alle 99 te zien op Winnovatie.nl/waterinnovatieprijs. De inzendingen zijn gedaan in vier categorieën: ‘Aanpassen aan weersextremen’, ‘Klimaatneutraliteit’, ‘Gezond water en een gezonde bodem’ en ‘Waterschap van de toekomst’. 

Jury in beraad 

De inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury onder leiding van Annemieke Nijhof, algemeen directeur van onderzoeksinstituut Deltares. De jury kiest uit de inzendingen drie genomineerden per categorie. Vanaf november is de Publieksprijs geopend en kan er worden gestemd op de genomineerden van de Waterinnovatieprijs. 

Winnaars bekend op Waterinnovatiefestival 

Wie de winnaars worden, wordt op 2 december bekendgemaakt tijdens een feestelijke prijsuitreiking op het Waterinnovatiefestival. Het Waterinnovatiefestival vindt dit jaar plaats in De Fabrique in Utrecht. Het thema is ‘Het waterschap van de toekomst’. De Unie van Waterschappen organiseert dit festival samen met de Nederlandse Waterschapsbank, Het Waterschapshuis en STOWA.

Kijk voor meer informatie op Waterinnovatieprijs.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.