Platform over civiele techniek, ondergrondse infra, energie, bouwmaterieel & bouwmachines
50e elektrische machine

50e elektrische machine

Wij hebben toch wel iets heel moois te melden, nieuws waar wij allemaal erg trots op zijn. De 50e elektrische machine is namelijk een feit. Maar wij zijn nog lang niet klaar, wij zijn pas ‘net’ begonnen! En zonder ons fantastische team was dit niet gelukt. Er is door iedereen hard aan gewerkt, met veel passie, plezier en Staadkracht. En door onze klanten is dit uiteraard ook gelukt, via deze weg willen wij dan ook iedereen (nogmaals) bedanken.

Even stilstaan… maar graag weer door

Voor ons is dit moment een goed moment om hier even bij stil te staan. Daar waar het in 2018 startte met de ontwikkeling van de eerste elektrische mobiele graafmachine en de oplevering ervan in 2019, kunnen we nu met trots vermelden dat inmiddels de 50e elektrische machine op papier is aangetikt. We schrijven ‘machine’ omdat we tegenwoordig meer uitleveren dan alleen graafmachines. Zo hebben we onlangs de eerste 4 elektrische Fendt tractoren opgeleverd (i.s.m. Agromec) en rijden binnenkort ook de eerste elektrische wielladers emissieloos rond. We staan hier graag even bij stil, maar gaan ook graag weer door!

Klaar om nog grotere stappen te zetten

De ontwikkelingen op het gebied van emissieloos en schoon materieel gaan snel en daar dragen wij erg graag ons steentje aan bij. Wij zijn hier al jaren mee bezig en zijn er dan ook helemaal klaar voor om nog grotere stappen te zetten. Heel erg mooi om te zien is de interesse vanuit het buitenland. Zo hebben wij niet alleen in Nederland de meeste elektrische machines uitgeleverd maar ook in Noorwegen. Dat er nu veel interesse komt uit de andere Scandinavische, maar ook Europese landen is dan ook niet vreemd.

Warm en koud wordt vaak geassocieerd met minder accucapaciteit, maar niet bij onze opgeleverde machines. Het feit dat wij de meeste machines in Noorwegen hebben uitgeleverd, waar het soms extreem koud is spreekt dan ook voor zich.

Op naar meer emissieloze draaiuren

Er staan voor dit en komend jaar nog veel uitleveringen gepland en elke uitlevering is reden voor een feestje. Dit vieren we graag samen met de klant maar ook onze eigen passie, trots en het fijne gevoel van zo’n aflevering zit sowieso in elke elektrische machine. Snel op naar meer emissieloze draaiuren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.